zondag 31 maart 2013

Surprise Give Away

Als eerst voor al mijn nieuwe volgers op mijn blog.
  
Ik ben heel blij met alle nieuwe volgers.
 Alle aandacht die er extra op mijn blog geweest is dank zij jullie allemaal.
BEDANKT ALLEMAAL.

En dan nu. Ja de uitslag van Surprise Give Away.

en de winnaar is......


Gefeliciteerd!!!!!
Stuur je even je adres naar onnys.creations@gmail.com 
en dan komt de give away jou kant op.

En natuurlijk wens ik iedereen fijne paasdagen toe.

zaterdag 30 maart 2013

Fijne Pasen

Wil je nog mee doen aan mijn surprise give away dan kan dat nu nog. Kijk dan even hier, maar wees snel. Morgen kan het niet meer. Om jullie dan ook niet langer in spanning te laten zitten, zal ik morgen ook de winnaar bekend maken.

Ik wens iedere een fijne pasen. 
Wij gaan gezellig met de familie eieren zoeken. Wat gaan jullie dien?

Nu ga ik gauw even verder met het afmaken van mijn paascadeautjes voor de familie.
Ze worden net zoals deze 


donderdag 28 maart 2013

Klus 108 Hobbyruimte en Pizza of toch niet

Vandaag ben ik weer bezig geweest met de hobbyruimte de kasten zijn bijna ingeruimd Of dit precies de juist indeling is weet ik nog niet, maar goed het ruimt wel even lekker op. Mijn kamer begint steeds meer kamer te worden. Nu wil ik eigenlijk nog wat leuke dingen aan de muur voor dat ik het jullie wil laten zien, zodat het echt af is. Dus jullie moeten echt nog even wachten.

Omdat ik zo druk was en nog geen boodschappen gedaan had heb ik vandaag ook heerlijk makkelijk gedaan. Zelf pizza maken. Makkelijk??? Ja wel als je broodpizza maakt. Een recept wat ik van mijn moeder leerde (en voor iedereen die net als ik geen broodkapjes eet) Ik ben waar alle broodkapjes en als ik er genoeg heb maak ik broodpizza. Vandaag was ik iets te vroeg wat zoveel kapjes had ik nog niet, maar ach gewone sneetjes doen het ook goed.
Het is heel makkelijk. Zet de oven aan. Kapjes (sneetjes) op het bakrooster, curry (of een andere pittige saus zoals bbqsaus) over het kapjes smeren. Salamiworst erop, paprika (of net wat je in huis hebt bv tomaat, komkommer of zo) erop, een paar plakjes kaas er over en hup de oven in. Een minuutje of 15 in de oven (tot de kaas goed gesmolten is) en klaar. Het is dan wel geen echte Pizza maar wel net zo lekker :-D
Ook maak ik nog even een kleinigheidje voor een vriendin die me regelmatig helpt. Ik laat jullie nog even niet alles zien, want dan verpest weet iemand anders ook wat ze krijgt ;-)
 Ik stopte er nog lekker paaseitjes bij, want met deze dagen hoort dat er gewoon bij.
Deze zakje maakte ik ook voor een paar andere mensen zoals de hondenuitlaat (die Lobbes meerdere keren per week uitlaat) en de visboer (waar ik altijd de visjes haal voor Lobbes) als dank.

Inruimtijd: niet bij gehouden

dinsdag 26 maart 2013

Klus 107 en weer een kleefplek

Gister deed ik de bijkeuken. Vandaag is het tijd voor de keuken. 
Eerst al papieren en bij elkaar pakken en uitzoeken. Heel veel kan zo bij het oud papier. Dat ruimt lekker op. De andere papier in de la waar ze horen. De broodrooster in de kast, het cadeautje in de bijkeuken op de kast (die gaat van de week mee) en het ziet er al weer heel anders uit.
Meteen even wat kaartjes schrijven (deze liggen klaar om mee naar de brievenbus te gaan, als ik met Lobbes nog een wandelingetje ga doen. Dan liggen er nog een paar spullen die nog even overlegt moeten worden met manlief. Als hij thuis is meteen regelen, maar volgens mij kan het weg. (en ja manlief vond ook dat het weg kon) Zo ook deze kleefplek is weer acceptabel 

Opruimtijd: 20 minuten

maandag 25 maart 2013

Klus 106 Kleefplekken in de bijkeuken en laatjes plakken

Nou de kleefplekken konden wel weer een beurt gebruiken. Ik was al weer aan de gang toen ik me bedacht dat ik nog foto's moest maken dus op deze eerste foto zijn al wat spulletjes verdwijnen. Maar jullie krijgen bij de andere twee wel weer een aardige indruk hoe erg het was. 

Waarom ik deze kleefplekken toch niet onder controle krijg. Het is zo makkelijke om even hier want neer te leggen. Vaak begint het bij de kast bij de deur. Hier ligt altijd wel een tas van mij (die wil ik ook niet op een andere plek hebben hoor), maar zo komt er steeds wat bij, Als het hier te vol wordt komt kastje nummer twee aan de beurt omdat het zo makkelijk is. Het keukenblad is ook zo'n plek waar veel dingen lekker blijven staan, want ze staat toch niet in de weg. Ik moet gewoon wat vaker deze kleefplekken opruimen, want zoveel werk is het eigenlijk helemaal niet, maar ja je moet het gewoon ff doen hé. 

Nou vandaag hoop ik het wat regelmatiger bij te kunnen houden zodat hier niet steeds die bom barst. Na even opruimen ziet het er zo uit.
Ja er ligt nog van alles, maar de spullen links liggen er altijd, op de schoenendoos na. Hier zitten nieuwe schoenen van manlief in en ik ben benieuwd wanneer hij ze nou eens aan gaat trekken. Hij heeft ze zelf gekocht, maar ze staan inmiddels al een week of wat zo op de kast te staan, dus even afwachten hoe lang dit gaat duren ik zeg er even niets van ;-) De spullen recht zijn sjaals en mutsen. Ze passen niet meer op de kapstok en eigenlijk wil ik ze gewoon graag in de was gooien en opruimen, maar helaas denkt het weer daar nog even anders over.

En bij deze plekken kun je eigenlijk niet eens zien dat ze opgeruimd zijn, want ze liggen al weer vol met de laatjes die nog geplakt moesten worden, dus dit ook maar meteen ff gedaan en ja ze konden er echt niet staan voor dat ik het opgeruimd had hoor.
Kan ik van de week ook weer verder met mijn hobbyruimte. Die begin al aardige vormen aan te nemen dus wie weet kan ik het jullie binnenkort laten zien.

Kennen jullie deze nog? Die liet ik jullie hier zien. Ik kocht ze in Spanje toen ik met vakantie was. Toen had ik dit idee al in mijn hoofd, maar ik moest eerst leren haken.
Nu mijn gehaakte tas af is, kan ik deze onderste twee ook gebruiken. Wil je het eindresultaat zien kijk dan even op Onny's 

Opruimtijd: 45 minuten

zondag 24 maart 2013

Even geen klus, maar gewoon leuke dingen

Gister had ik even geen zin om verder te gaan met de klussen. Nee dit was een dag van doe waar ik zin in heb en verder niet. Al moet ik zeggen het eerste wat ik die dag gedaan heb was iets terug brengen naar de winkel, omdat het niet paste. Nu ik toch in de buurt van de kringloop was heb ik toch even binnen gekeken en wat een goed idee weer van me.

Want ging ik alleen maar om even te kijken of ze nog wat leuke tijdschriften hadden om mee te kunnen knutselen voor mijn Round Robin, die maar niet afkomt (Sorry Mir en Suus). Zo ging ik naar huis met veel meer leuks.
Kijk......
Ik vond 3 tijdschriften, 2 gordijnen (waar ik hele andere dingen mee ga doen) en 4 boekjes (ja heel op lettend het zijn er 5).
Ja voor de mensen die mij kennen eigenlijk al een giller. Ik en boeken. Ik ben niet de fanatieke lezer, maar zo nu en dan (vaak in de vakantie) wil ik nog wel eens een boek lezen. Ik bij de kassa zelf nog een boekje erbij omdat het Boekenweek is deze week. 

Toen ik thuis was begon ik gewoon in een boek te lezen haha wat grappig het boekje Kreeft waar alles in verteld wordt over de kreeft. Nou ik wilde je deze even niet onthouden. Ik heb er hard om moeten lachen toen ik het las. Ik citeer.

Hobby
Haar favoriete bezigheid is verzamelen en nog eens verzamelen. Zij kan alles gebruiken en bewaart ook alles. Alle kleine dingetjes worden keurig gesorteerd en weggelegd. Er komt een dag dat zij het misschien nodig heeft. 

En dan vind manlief het gek dat ik alles bewaar haha. Nou weer een mysterie opgelost. Al moet ik zeggen ben ik lang niet meer zo erg als vroeger. Al doet blogland daar weer geen goed aan haha. Ik zie vaak zulke leuke dingen voor bij komen en dan denk ik ja wil ik ook maken. hihi.

Ik heb het boekje niet uitgelezen (nee geen geduld voor dat is duidelijk), maar het was zeker leuk te lezen. Van de week de rest eens lezen ;-) en wie weet vind ik ergens de rust dat ik toch thuis kan gaan zitten lezen. Er is niets zo veranderlijk als de mens :D

Daarna heb ik heerlijk zitten haken. Ik wilde mijn tas graag afmaken. Helaas nog niet af. Nee het wilde niet zoals ik willen en heb hem dan ook een aantal keren uit moeten halen (wat wil je als je alles uit je hoofd doet en geen patroon volgt) Tot nu toe ben ik hier. 

Het handvatten moet er nog aan. Die had ik er al wel aan zitten, maar vond het niet mooi. Na wat gesurf op het net heb ik leuke handvatten gezien. Nu alleen nog kijken of ik ze ook zelf er aangehaakt krijg.

donderdag 21 maart 2013

Niet zo veel geklust of toch wel?

De afgelopen dagen heb ik voor jullie niet zoveel zichtbaars gedaan, maar ik ben weldegelijk bezig geweest. De hobbyruimte begint al aardig vorm te krijgen, maar ik wil hem jullie pas laten zien als hij echt af is dus sorry nog even geen foto's. Daarnaast ben ik bezig geweest met de SURPRISE Give Away (zie hier als je nog graag mee wilt doen), maar ja het is geen surprise meer als ik jullie nu al laat zien wat het is.

Ook ben ik nog druk met wat andere dingen (minder leuke dingen), waardoor het even stil is hier.
Toch wil ik even wat met jullie delen. De volgers die mij al langer volgen weten inmiddels wel dat mijn vriendin Mirjam ook diverse bloggen heeft. Zo heeft ze ook Mirjam Down Under. Inmiddels heeft ze op facebook ook een Down Under, waar je ook je verhaal kunt schrijven als je wilt. Nu was ik van de week weer in het dierenasiel om vrijwillerswerk te doen, waardoor ik in ene dacht, hier moet een foto van maken zodat ik hem op Mirjam's Down Under kan zetten. Omdat ik jullie dit verhaal niet wil ontnemen zet ik hem hier ook even ;-)

Pup's

Sinds half januari ben ik vrijwilliger bij het dierenasiel in Zeist. Een paar weken geleden werd hier een teefje met 6 pups afgegeven. In het begin mochten alleen de beheerder er bij, want als iedereen er bij gaat, is dat voor de pupjes niet zo goed, maar nu mocht ook ik er bij. Mama ging even wandelen en ik mocht even met deze schatjes knuffelen.
Pup's hier 7 weken oud
Na dat ik me heerlijk had geïnstalleerd krioelde de pup's om me heen. Alles is natuurlijk leuk om aan te zitten. Schoenen kauwen, veter strekken, jas snuffelen, haren happen en ga zo maar door. Heerlijk even een momentje om te genieten.
Lekker overal aanzitten
Natuurlijk is dit niet het enige wat ik doe. Er is altijd genoeg te doen in het asiel. Ze kunnen altijd vrijwilligers gebruiken (niet alleen in Zeist natuurlijk). Toen ik me aanmeldde als vrijwilliger dacht ik leuk een beetje wandelen met de honden. Ja dat doe ik ook, maar het is veel meer dan alleen maar wandelen. Hokken schoonmaken, voerbakken schoonmaken, wasje draaien, drogen en natuurlijk opruimen (en dat dan ieder uur). en dekens wassen. Dan hebben we het nog niet over de honden verzorgen gehad. De ene moet medicijnen hebben, de ander gewassen worden, de volgende heeft even wat extra knuffel aandacht nodig en ga zo maar door. Je komt altijd tijd te kort of beter gezegd handen en voeten te kort.

Dus mocht je ook een ochtend of een middagje in de week vrij willen maken om de honden of katten kan ook (Sorry duidelijk te merken dat ik een hondenmens ben) te helpen, dan zou ik zeggen neem eens contact op met het dierenasiel bij jou in de buurt.

P.s. er zijn nog pup's beschikbaar. Interesse in een stafford/tibetaanse mastiff mix, kijk dan even op Stichting Dierentehuis Zeist e.o.

dinsdag 19 maart 2013

Surprise Give Away

Zoals ik hier al vertelde was er feest. 100 klusje heb ik al geblogd op deze blog. Ik ben nog zeker niet van plan te stoppen, maar wil dit momentje wel even delen met jullie. Ik wist toen nog niet wat mijn give away zou gaan worden dus het werd een SURPRISE give away.

Inmiddels weet ik wat de give away is geworden. Ik ben de afgelopen dagen er druk mee geweest, maar wil toch nog wel een beetje een surprise houden.

Dus nu alleen een tipje van de sluier.
Hou je van rood? Dan is deze SURPRISE give away zeker iets voor jou.


Wil je mee doen aan mijn SURPRISE give away?
- wordt dan volger
- zet hier onder een reactie.  

Je kunt mee doen tot 31 maart. 
Na de Pasen maak ik dan bekend wie de surprise give away gewonnen heeft.

zaterdag 16 maart 2013

Klus 105 Reparateur zoeken

Ik heb in mijn hoofd al ik weer niet hoeveel dingen op mijn naaimachientje gemaakt, maar in het echt....
Helaas nog niet zoveel. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat het niet lukt. Grrrr.
Ik was al diverse keren bezig geweest om het speenkoord te maken, maar het lukte niet. Maar ja als je niet veel verstand hebt van naaimachientjes, dan denk je (ik te minste wel) dat je het zelf niet goed doet. Uiteindelijk (toe de tijd begon te dingen, want die klein zou zo komen) ben ik naar mijn moeder gegaan met mijn naaimachientje. Mijn rots in de branding, want als zij het niet weet dan weet niemand het meer. Na een goed half uur prutsen kwam ze er achter dan het iets niet goed zat bij de spoel en de spanning niet goed was. Dit had ze (in haar 15 jaar lesgeven) nog nooit meegemaakt, maar ja eens moet de eerste keer zijn en natuurlijk dan weer bij mij. Gelukkig het lag eens een keertje niet aan mij. Nee, mijn machientje was namelijk een eigen leven aan het lijden als ik aan het naaien ging. Natuurlijk is dat niet de bedoeling, maar ja. Mijn machientje moet gewoon even naar de reparateur zei mijn moeder.

Mijn moeder wist wel een adresje. Helaas die deden het niet meer en zij wisten ook geen ander, want waar ze altijd naar doorverwezen is er ook mee opgehouden. Dus zoeken op het internet naar iets in de buurt. Gelukkig vond ik snel iets en ook maar één dorpje verder. Voordat ik weer met mijn naaimachientje in de winkel zou staan en ze toch niet repareren, toch maar eerst even bellen. Ja gelukkig ze repareren nog steeds. Ze haalde zelf mijn machientje op. Wat een service en snel met 10 minuten stond meneer voor mijn deur. Hij zou me weer bellen als hij klaar was. Dus even afwachten, maar hopelijk heb ik hem snel weer terug.

Ik heb namelijk al een leuk ideetje voor mijn surprise give away (eerst kijken of het gaat lukken natuurlijk) waar ik hier al over vertelde, maar eerst mijn machientje terug ;-)


vrijdag 15 maart 2013

Klus 104 Bijkeukenkast weer twee schapjes

Van de week deed ik al een schapje vandaag zijn schapje twee en drie aan de buurt.
En ooo wat kom ik tegen. Een schoenendoos met.....
De sjaal, muts en handschoenen die ik kwijt was. Best handig he zo af en toe opruimen. Alleen jammer dat ik ze pas weer vind als ik al weer nieuwe gekocht heb. Maar goed nu dus lekker goed bij elkaar opbergen dus.
Een stickervel voor de containers, omdat de we de container een tijd terug niet meer terug konden vinden, maar ja we hebben hier inmiddels ook al weer nieuwe voor gekregen van de gemeente met chip en nummer erop, dus nu eigenlijk overbodig. Eens even goed overnadenken of ik ze nog wel ga oppakken.
 Een handdoek om getoverd tot magazine-houder, die eigenlijk nog opgehangen zou moeten worden, maar is dit nog wel noodzakelijk? Volgens mij niet meer dus wat ga ik er dan mee doen? Nou leg maar weer even in de kast daar denk ik nog even over na.

Plastic zakken met.....
Verlengsnoeren. Zie ik wist dat we er nog meer hadden. Alleen een beetje jammer dat ik ze niet kon vinden. Die moeten nu dus gewoon bij de andere elektra spullen zodat ik ze de volgende keer wel kan vinden. En een tas vol spullen die uit mijn vorige auto komen. Het meeste had ik nog niet gemist. Dus een hele boel kan ook gewoon lekker weg.
Alles weer in ruimen en dan .....
Dan ziet het er zo weer uit.



Opruimtijd: 30 minuten

woensdag 13 maart 2013

Klus 103 Administratie

Pffff al weer die vervelende administratie. Ja, ik heb tegen mezelf gezegd dat ik het een keer in de week zou doen en deze week zou ik het vandaag doen dus meteen maar mee aan de gang.

Ik was amper op en begon al. En dat op mijn vrije dag. Normaal kom ik altijd even lekker rustig bij en ga dan wat doen, maar vandaag niet. Nee, ik wilde het af hebben en weg hebben, zodat het niet als een zwaard boven mijn hoofd zou blijven hangen (of hoe zeg je dat?)
Toen ik alle papieren bij elkaar gezocht had en op de keuken eettafel gelegd had was het tijd om te beginnen. Er waren maar vier verschillende dingen, maar ze hadden veel met elkaar te maken (te minste 3 van de 4 wel) Dus waar begin je. Gewoon het eerste blaadje anders zit ik daar nog een uur over te denken (zonder van mij tijd toch :D) 

Een papier wat ingevuld moet worden voor de Arboarts. Adresgegevens van mijn behandelende artsen. Mmmm nou die weet ik echt niet uit mijn hoofd dus mijn lappie er maar bij. Zoek zoek en .......

Telefoon. Iemand die ik gister gebeld had op mijn werk. Grrr ik ben vandaag helemaal niet aan het werk, maar goed het telefoontje is wel belangrijk dus meteen maar even afhandelen. 

Een half uur later kan ik weer verder met het werk waar ik eigenlijk mee bezig was. Ja de administratie. Wat was ik ook al weer aan het doen?  Ooo ja zoeken naar adressen. Zoek zoek en ja hoor gevonden ingevuld en klaar. Op naar het volgende papier. Papieren van de schade-expert. Mmm die moet ook de zelfde gegevens van me hebben. Mooi. Dat is makkelijk, want die had ik allemaal al gevonden. Shit ze moeten extra gegevens hebben dus weer zoeken. 

Een uurtje later heb ik alle gegeven en kijk ik op de klok. Oeps al weer 11 uur. Gauw even met de hond uit, Hup de auto in, want ik heb afgesproken met een oud collega even te gaan lunchen. Misschien ook wel even goed een break in mijn administratie.

Als ik om half 2 weer terug kom ga ik eerst even met de hond wandelen, want anders staat hij over een paar minuten gewoon te drammen dat hij er uit wilt (logisch natuurlijk het rondje van 11 uur was ook best wel kort). 

Inmiddels is het al weer half 3. Nou maar weer verder met mijn administratie. Mail schrijven naar de expert. Mmm er moeten nog bijlage's bij even opzoeken, uitzoeken, nazoeken in mijn mailbox (pfff die moet ook hoog nodig opgeschoond worden). Nu kan ik niet meer verder met mijn mail, want de bijlage's moeten gescand worden en dat kan ik niet. Manlief is niet thuis en komt vanavond pas laat tijd. Dus..... maar even laten liggen. Balen nog niet af.

Op naar de belastingpapieren. Pfff ook al weer zo iets, maar ja het moet voor 1 april weg zijn. Waar heb ik al die papieren ook al weer liggen. Moet ik gaan zoeken tussen die puin hoop die mijn administratie heet? Ja. Nou, oké zoeken maar. Gelukkig ik was blijkbaar toch wel zo slim geweest om de meeste papieren in mijn opruimbakje te leggen en kon ze er zo weer uitvissen.

Belastingformulier downloaden en aan de gang. Ik heb er ballen verstand van, dus zeg maar niet echt mijn dingen, maar ja wat is dit wel als het om administratie gaat. Gelukkig zal manlief de boel invullen. Dus daar hoef ik nu ook niets meer mee te doen. Het pakketje ligt mooi klaar voor manlief, zodat hij hier morgen mee aan de gang kan.
Nu mijn lappie toch nog op tafel en aan staat. Ga ik meteen aan de gang met mijn mailbox. Weg, weg, weg en die..... Mmmm kan die ook weg of toch bewaren. Nee weg en die. Die laat ik nog maar even staan. Ooo wat zie ik hier mailtjes die al maanden oud zijn en niet beantwoord. Oeps. Nou ja, zo erg is het ook weer niet. Er hang gelukkig niets vanaf, alleen is het niet zo aardig naar die mensen toe. Dus even in de lijst dat ik ze deze week of uiterlijk volgende week even ga mailen. 

Inmiddels is het al weer zes uur geweest. Pfff wat vliegt die tijd. Tijd voor wat eten. Gelukkig even lekker makkelijk. Ik had nog wat saus staan alleen even een beetje macaroni koken en ik ben weer klaar.

Tijdens het eten lees ik even een paar blogjes. Loop ik daar ook niet in achter :D
Even mijn blog schrijven en nu...... NU even niets meer. Ik vind dat ik vandaag wel weer genoeg gedaan heb. Ook al heb ik niet veel voldoening. Nee, een ding weet ik zeker de administratie zal nooit mijn ding worden. 

Administratie tijd: Uuuhhhum te lang weer. 

zondag 10 maart 2013

Klus 102 De was en een schapje

Na redelijke luie ochtend was het tijd om wat te gaan doen. Eerst maar eens een wasje draaien. Een van de twee wasmanden zit nog vol met schone was. Die moet eerst maar eens opgevouwen worden. Ook hangt er nog was aan de waslijn die doe ik er maar meteen even achter aan, want anders blijft het weer liggen. ;-)

Als ik alle was netjes heb opgevouwen en opgeruimd. Neem ik de theedoeken, vaatdoeken en keukenhanddoeken mee naar beneden. Er trek de kast open waar ze horen te liggen en zie dit.
Mmmm nou deze schap meteen maar even opruimen, want zo ik er eigenlijk bijna geen doek bij te leggen. Alles wat niet huis hoor op deze schap gaat er uit en krijgt een andere plek. De schoonmaakflessen voorraad gaat weer netjes in de doos. (Ja ik hou er niet van dat ik mis grijp, dus heb van alles een fles extra staan)

Als ik alles weer netjes op orde heb ziet het er zo uit. Wat een verschil heerlijk.

Opruimtijd: 70 minuten

Klus 101 Eettafel

Ja daar hebben we hem weer. De eettafel. Na mijn knutsel uitspattingen van voor de kraampakketten leek het wel of er weer een bom gebarsten was op de eettafel. Omdat ik hier geen tijd meer voor had om het meteen op te ruimen ben ik gister hier maar mee aan de gang gegaan.

Before
 After
Ja het is niet helemaal opgeruimd, omdat ik meteen weer verder gegaan ben met knutselen. Maar goed het is weer een wereld van verschil vind je niet?
 

Opruimtijd: 30 minuten

zaterdag 9 maart 2013

Klus 100 Cadeautjes

Ja gister was mijn 100ste klus en wat voor een klus.....
Een hele mooie 100ste klus. Eergisteren is mijn neefje Odin geboren en zoals jullie al hebben kunnen lezen was mijn kraamcadeau (beter gezegd cadeau's) nog niet klaar. Dus deze moest ik nu wel gauw afmaken.

Nog even wat afschilderen
 Nog wat knippen en plakken
 
 Dit lag al te wachten
 Natuurlijk ook nog even wat inpakken voor mijn andere neefje van twee. 

 Op het rompertje moest ik het lieveheersbeestje nog even op strijken.
 
Helaas ging dit niet helemaal goed en ik verbrand het plaatje en het rompertje. SHIT!! en nu???
Zonder het rompertje kan ik het broekje ook niet geven.  Dus dan ook geen broekje of op zoek gaan naar een nieuw wit rompertje.
 
 Ja het is toch wel heel zonde om dit niet te geven. Het ziet er zo samen er wel heel leuk uit.
Dus hup gauw de auto in op naar de winkel. Na dat ik bij twee winkels geweest ben heb ik een wit rompertje gevonden in de zelfde maat. Gelukkig. Gauw verder anders red ik het nog niet eens wat met een uurtje zouden we gaan.
 
Is het lijstje al droog? Mmm nou hij pik nog een klein beetje. Dus voorzichtig afmaken. Letter plakken en de lieveheersbeestje er op. De zakjes met blauw/witte hartjes er in en klaar. Toch maar even in een folie doen voor dat ik het bij de rest leg, want stel je voor dat hij toch nog afgeeft zonder van de andere spullen.
 
Nu alles even mooi schikken en klaar om in te pakken. Wel of niet in pakpapier? Nou nog maar niet het ziet er zo leuk uit dus gewoon lekker in folie kan iedereen het meteen zien. En zo zijn de pakketten dan uit eindelijk geworden.



 

 
Omdat het toch al feest is en ook nog eens mijn honderdste klus is heb ik besloten om ook een give away te doen. Wat het precies gaat zijn vertel ik niet het is een surprise give away (gewoon omdat ik zelf nog niet weet wat ik zal geven hihi) Dus wil je mee doen aan mijn give away wordt dan volger en zet hier onder een reactie.  Je kunt mee doen tot 31 maart. Na de Pasen maak ik dan bekend wie de
surprise give away gewonnen heeft.

 Tijd: ??? Geen idee maar het was heerlijk om te doen.

woensdag 6 maart 2013

Klus 99 vlees levering afhandelen

Zoals ik vorige week al zei ben ik al diverse keren druk geweest met een vlees levering voor onze Lobbes en diverse andere hondjes. Vandaag was de dag dat de slager langs zou komen.

Eerst even alle bladderen weg vegen, zodat hier straks de spullen kunnen liggen.
Containers al aan de kant gezet 
En na even vegen ziet het er zo uit.

De slager had gezegd dat hij om 12.00 uur zou komen. Hij was er netjes om 11.45 uur. Heerlijk op tijd daar hou ik wel van, maar is  dit geval niet zo handig (of misschien toch wel). Normaal zijn er altijd wel mensen bij die helpen uit te laden en laden dan ook meteen al het vlees van hun zelf in hun eigen auto. Vandaag was er maar één iemand die al vroeg was en die was, maar die zou geen vlees mee nemen, want ze was met de fiets. Ja de kwam speciaal om me te helpen met uitladen (heel lief).

Na dat we alles netjes uitgeladen hadden zag het er zo uit.



Hihi het lijkt wel een vuilnisbelt en dan te weten dat dit nog maar een kleine levering is hahaha.

Gelukkig kwam de meeste al snel en was alles wat op de foto in de zon staat al binnen een half uur weg.
De zakken op de container waren voor mij zelf. Die moest ik ook nog in de vriezer werken. Na een aantal uren alles in zakjes stoppen was ik eindelijk klaar. Toen kwamen de laatsten mensen hun vlees op halen.

En nu ...... Nu ben ik helemaal kapot. Dus nu ga ik even van mijn welverdiende bankhangen genieten en even lekker dom tv kijken.

Fijne avond allemaal.

Opruim/ verwerktijd: hele middag