maandag 29 april 2013

Kleur bingo gevallen en 2 in 1

Vandaag iets later dan anders, maar hier ben ik weer.
En we hebben weer een BINGOOOOO!!! Heerlijk wat gaat het nu in ene snel.
Vandaag ging de kleur bingo eruit.
 
MIRJAM GEFELICITEERD!!!
 
Ik heb het rood pakket klaar en zal hem morgen op de post doen. Waarschijnlijk heb je hem dan woensdag of donderdag. (Sorry dames helemaal vergeten een foto te maken). Ik heb alleen nog een foto van de envelop
Voor nu de cijfers van vandaag en morgen, want morgen ga ik even een dagje lekker doen waar ik zin in heb ;-)
35
32
 17
en 14
Tot woensdag allemaal.

zondag 28 april 2013

De laatste cijfers van het weekend.

Zo wat hebben we een cijferregen gehad gister en vandaag hé. Nou mocht ook wel even anders zijn we over een jaar nog bezig. Dat is niet helemaal de bedoeling.

Voor volgende weekend moet ik even kijken wat ik ga doen, maar dat laat ik jullie gauw genoeg weten.

Voor nu de laatste 4 cijfers van het cijferregen weekend.

 
 9
 20
 24
en 0 
Nou Mirjam je wordt op je wenken bediend haha. (natuurlijk wist ik dit al wat ik had alle cijfers van te voren gedraaid, maar het moet wel spannend blijven voor jullie hé) Ik denk dat alle andere hier ook blij mee zijn, want dat is toch voor iedereen een belangrijke voor de diagonele.  

Geen klus, maar toch even lekker bloggen

Vandaag geen klus nee. Ik heb even een dagje off :D Morgen zie ik wel eer verder. Toch wilde ik het een en andere met jullie delen.

Gister was ik samen met mijn Din Mirjam boeken wezen snuffelen. Dit waar mijn vondsten!
 Dit alles voor 5 eurootjes
en dit alles voor 9 euro.  De meeste boeken zijn niet eens echt voor te lezen hoor, meer om er lekker in te kunnen knippen en zo ;-)
Dit vind ik nog wel mijn grootste aanwinst. Wat een leuk boekje. Het was het eerste boek waar ik tegen aan liep. Kijk wat leuk.

Wat ik hier precies mee ga doen weet ik zelf ook nog niet, maar om te beginnen ga ik hem lezen. Daarna zie ik wel verder.

Ook doe ik vandaag het oranje bingo pakket op de bus. Emilie gefeliciteerd met het pakket.

Mirjam stuurde me vraag ook nog een berichtje om te kijken op verdubbeldame. Ik las daar al wel eens vaker de verdubbeldaden van haar, maar deed er verder niets mee. Vandaag breng ik daar verandering in. Ik ga mee doen aan verdubbeldaad 49, 60 en 61. Neem zelf ook eens een kijk je op  de verdubbeldame, misschien heb je ook wel zin om iets te verdubbelen.

De oranje bingo is gevallen.

JA JIPPIE!!!!
 
De eerste bingo is gevallen. Het oranje pakket is gaat vandaag onderweg naar Emilie.
 
GEFELICITEERD!!!!
 
Dan gaan we nu voor de diagonale en de kleur winnaar. Ik ben benieuwd wie deze in ontvangst mag gaan nemen. De diagonaal pakketten heb ik ook al klaar liggen. Nu dus in afwachting voor welke kleur ik nog een pakket mag maken. Wordt het blauw, rood, of groen?
 
En als we deze pakketten gehad hebben gaan wel op naar de volle kaart.
 
Maar goed niet op de zaken vooruit lopen eerst nu maar weer wat cijfers. Aangezien het oranje pakket er toch al uit is heb ik besloten nu 4 cijfers te doen en vanavond 4 cijfers te doen.
33
 3
 16
 en 26
 
 

zaterdag 27 april 2013

En de laatste voor vandaag

Nou helaas heb ik nog niemand horen schreeuwen. Ik had gehoopt, dat er wel iemand blij zou kunnen, maar goed morgen weer een dag. Natuurlijk wel nog even de laatste cijfers voor vandaag.
1
 en 8 

Koningsgeschenk!

Oeps uurtje te laat ik dacht dat ik hem automatisch ingesteld had niet dus pfff.  Maar goed als nog mijn bericht

Hoe is het dames? Nog niemand die bingo wilt roepen? Ik weet zeker dat iemand van jullie de cijfers kan gebruiken, want ik heb een beetje vals gespeeld. Ik heb alleen maar cijfers gedraaid waarvan ik zeker wist dat ze op de bingokaarten stonden anders zijn we zeker tot volgend jaar aan het spelen haha.

Omdat het vandaag de verjaardag van de toekomstige koning is (en die van mijn moeder), geeft ik jullie nog een cadeautje. Het Koningsgeschenk! Jullie mogen allemaal de datum van vandaag van jullie bingokaart afstrepen dus...
27 - 04 - 13 (in alle kleuren)
en natuurlijk de gewone gedraaide cijfers.

18

en 16

HEBBEN WE AL WAT????

en volgende twee

Hier de volgende twee
14 
 en 6
 
 Van Mirjam heb ik inmiddels een ander cijfer gekregen (het cijfer 23), maar van Inge heb ik nog geen cijfer gehad. Inge speel je nog wel mee? Een oproep aan Inge.
 
INGE IK WIL EEN CIJFER VAN JE!!!!
 
Ik wil graag uiterlijk vandaag een cijfer van je. Ik vind het anders niet eerlijk naar de andere toe om je als nog een cijfer uit te laten zoeken. Tot op heden (weet ik) heeft het nog niet zoveel invloed op je bingokaart, maar eerlijk is het niet. Ik vraag je dus bij deze vandaag je cijfer nog even door te geven anders moet ik helaas zeggen. Sorry dit cadeautje is aan je neus voorbij gegaan. (Dat zou zo jammer zijn)
 
De volgende 2 krijgen jullie om 16.00 uur + een koningsgeschenk!

Klus 124 Administratie

Ja het is weer eens tijd voor de administratie. Niet mijn favoriet, maar goed het zal toch moeten gebeuren. Ik zie er steeds weer als een berg tegen op, maar goed ik zal het toch moeten doen.
Dus hup maar meteen aan de gang dan is het achter de rug. Eerst een paar betalingen doen en dan nog wat zaken uitzoeken. Wat kost die administratie toch een boel tijd. Ik vraag me dan ook af waarom dit altijd zoveel tijd moet kosten of heeft dit gewoon te maken met het feit dat ik het gewoon echt niet leuk vind.

Nou gelukkig het is weer gedaan. Nu ga ik leuke dingen doen. Vanmiddag samen met Mirjam naar een boekenbeurs eens kijken of is daar nog leuke dingen kan score ;-)

Administratie tijd: 120 minuten (2 uur)

De eerste 2 van vandaag!

Ja hier de eerste 2 cijfers van vandaag! Nu maar hopen dat iemand Bingo gaat roepen.
26 
 en 29
 
Om 12.00 uur de volgende 2 cijfers ;-)

vrijdag 26 april 2013

Klus 123 Plakker de plak

Zoals ik hier (ja nog geen week geleden) zei, zou ik 40 dagen achter elkaar die kleefplekken opgeruimd houden.  Mij is verteld, als je dit 40 dagen vol houd, dan zit het in je systeem. Ik wil jullie nu even laten zien hoe het gaat. Kijk
Niet echt opgeruimd dus hé. Oeps en het zijn ook allemaal dingen die ik zo van me afgooi als ik thuis kom. Toch wat meer op letten. Meteen de boel maar weer opgeruimd. Die jas moet gewoon aan de kapstok. De map hoor hier ook niet. De fles moet in de boodschappen tas (die ik al in de auto gezegt had), die doos ook maar meteen in de auto gezet anders vergeet ik hem weer mee te nemen naar mijn werk.
Kijk zo wil ik graag dat het er uit ziet.
Oke deze moet ook nog even opgeruimd worden, maar dan moet ik eerst even aan manlief vragen waar dit slotje van is?
Ook deze is niet helemaal oké. Hij ziet er wel beter uit dan de andere, maar er zijn toch een maar kleine puntje.
Buiten het feit dat manlief zijn scheerapparaat in het zicht legt, ligt er ook nog een kaart die in mijn portemonnee thuis hoor en een bakje wat gewoon opgeruimd moet worden. Qua tijd kost het niets, maar ja ik moet het wel bij houden hé.

Ook kijk in meteen even in de keuken. Op de eettafel ligt van alles, maar dat vind ik nog niet zo erg. Hier ben ik mee bezig en er mag toch wel ergens iets liggen toch?

Maar deze
Pffff ook hier ligt weer van alles wat er gewoon niet hoor te liggen. Een zonnebril en een portemonnee die beide in mijn tas horen. Een papiersnijder, die gewoon in mijn hobbyruimte thuis hoort. Een kopje waar de vogeltjes lekker uitgegeten hebben. Deze moet gewoon in de kast en ga zo nog maar even door. Oké niet alles gaat weg, maar dit is toch wel een beter gezicht.
Gewoon lekker opgeruimd. Hopen dat ik het zo kan houden. Volgende week zal ik jullie hier weer een update over geven.

Opruimtijd: 15 minuten

Daar zijn ze weer

Hier weer de nieuwe cijfers?
32
 en 31
Volgens mij begint het nu toch wel spannend te worden voor een paar of niet? Morgen om 8 uur de volgende trekking

donderdag 25 april 2013

Klus 122 Goed doel

Vandaag geen klus in huis. Nee vandaag loop ik een rondje in de wijk. Dat is mijn klus voor vandaag. Ik collecteer voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Ik heb zelf geen kinderen, maar iedereen wil toch het beste voor zijn kind? Helaas is ‘het beste’ verre van de realiteit voor bijna 400.000 kinderen in ons land. Zij staan langs de zijlijn. Dingen die voor andere kinderen ‘gewoon’ zijn, zijn voor hen vaak niet weggelegd. Geen fiets, maar lopen naar school. Je verjaardag of een schoolreisje overslaan, omdat er geen geld voor is. Nooit eens een dagje uit kunnen, laat staan op vakantie. Geen gezellige kamer maar een matras op de grond. Het komt vaker voor dan u denkt.  Door te collecteren voor Kinderhulp help in een hand om te zorgen dat armoede het geluk van kinderen niet in de weg staan, want ik gun ieder kind het beste.

Heb jij geen collectant gezien? Het kan natuurlijk dat je op dat moment niet niet thuis was. Als het goed is heb je dan een kaartje in de bus gehad. Wil je graag als nog geven dat kan. Je kunt ook GELUK sms naar 4333. Dan wordt er 2,50 voor jou overgemaakt naar Kinderhulp.

Opruimtijd: 80 minuten (1 uur en 20 minuten)

Cijfer uitgezocht!!??!!

Hallo bingospelers,
 
Zoals ik jullie gister vertelt heb mogen jullie allemaal 1 cijfer wegstrepen op je bingokaarten van je eigen kleur.
Van Janny heb ik 12
Van Haakjuffie heb ik 35
Van Tineke heb ik 7
Van Emilie heb ik 34
en van Mirjam???? Sorry lieverd de nul is niet rood dus deze, mag je niet kiezen. Kies je nog even een nieuw cijfer uit.
Inge laat jij ook nog even weten wel cijfer je wegstreept.
Dit houd niet in dat jullie allemaal deze cijfers weg mogen strepen. Nee alleen dat cijfer wat jezelf hebt uitgekozen.
 
Hier de cijfers van mij voor vandaag.
16
 en 25

En omdat het niet echt opschiet ga ik zaterdag om 8.00 uur, 12.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur 2 cijfers trekken (dus 8 in het totaal) en dan maar hopen dat we een winnaar voor het oranjepakket hebben. De eerste bingo (die echt bingo heeft natuurlijk) heeft dan gewonnen.  Dus in de gaten houden deze blog :D

woensdag 24 april 2013

Weer twee cijfertjes of beter gezegd vier en dan ook nog een cadeautje

Hier zijn ze weer de cijfertjes.
3
 en 8
Ik heb vandaag zelf jullie kaarten ook weer bij gewerkt en zag dat ik een foutje gemaakt had in de lijst. Als jullie op de totaallijst gekeken hebben (hier) willen jullie dan even op nieuw goed kijken, want ik zag dat ik daar een foutje gemaakt had. Ik had daar namelijk een gele 22 staan, maar die heb ik nog helemaal niet getrokken. Raar maar waar. Ooo was ik daar een paar cijfers vergeten, maar nu staan alle cijfers weer vermeld, alleen dan op een iets makkelijker manier om na te kijken.

Volgens mijn gegevens schiet het bij Mirjam nog niet echt hard op.
Inge had beter blauw als kleur kunnen kiezen dan had ze nu de kleurprijs gehad. Helaas Inge
Ook Haakjuffie en Emilie hebben als 3 oranje cijfers maar voor de rest niet veel.
Bij Janny wil het ook nog niet echt.
Tineke heeft de strijd voor de kleur naast zich neergelegt en gaat vol voor een van de diagonale nog maar twee cijfers.

Dus zo staat het er ongeveer voor. Als troost geeft ik jullie een cadeautje.
Jullie mogen allemaal één cijfer uit jou kleur weg strepen. Willen jullie deze hieronder even doorgeven, zodat ik ook weet welk cijfer je weggestreept hebt.

Even voor de duidelijkheid
Voor Janny is dit een blauw cijfer.
Voor Emilie, Haakjuffie en Tineke is dit een groen cijfer.
Voor Inge en Mirjam is dit een rood cijfer.

Denk er wel goed over na welke je wegstreep. Succes ermee.

Ooo ja er werd ook nog een vraag gesteld over de nul deze hoor weldegelijk in het spel. Je mag hem doorstrepen hoor, maar dan weet ik zeker dat er een valse bingo gaat komen hihi.
Ook leuk voor mij ;-)

Klus 121 De voortuin

Na dat ik even rustig opgestart ben. Begin ik vandaag aan de voortuin. Gelukkig is deze niet zo groot en zo ziet het voor de buurt er al weer veel gezelliger uit als deze gedaan is. Want dit doet natuurlijk net zo gezellig aan hé

 

Dus aan de gang er mee, want wat ligt er een boel blad zeg. Je zou bijna zeggen dat ik in het najaar niets aan mijn tuin gedaan heb. Nee echt wel hoor. Dit haalde ik allemaal uit het ene tuintje


 Ik wist niet dat je in zou klein tuinje zoveel blad kon verzamelen zeg. Nou in de container en mee en de tuin even schoffelen.
Op deze foto is het niet zo goed te zien, maar de reden dat deze hoek zo leeg is, is omdat man lief dagelijk over dit stukje tuin rijd om zijn auto voor de deur te kunnen parkeren. Hier zet ik dus ook geen plantjes meer, want die overleven het gewoon weg niet. Gewoon even schoffelen en harken en klaar om vanavond weer plat gereden te worden. haha
 Ook Lobbes helpt me een handje een poot bekkie. Hij haalt alle takjes uit  de tuin.
 Zo dat ziet er al weet heel anders uit. (zie links dat kale stuk. jammer hé, maar ja zonde van ieder plantje wat ik koop)
 Geen blad meer te zien.
 Dit stukje ook nog even en dan ga ik even een bakkie en een boterhammetje doen.
 Jeeemug wat kan er in zo'n ieniemienie stukje een belachelijke hoeveelheid bladeren
 Kijk dit haalde ik er allemaal uit.
Nou opruimen maar en dan is het even genoeg. Inmiddels ben ik ook al weer 40 minuten verder.
Nu is het even tijd voor een bakkie en een boterhammetje.

Zo het boterhammetje binnen, de thee op dus weer tijd om verder te gaan.  Deel 2 van de voortuin.Eerst weer al het blad weg halen. Weer een hele bult blad. Kijk.
Ik doe meteen het eerste gedeelte van de heg ook mee. Is dat ook weer klaar. Het is zo lekker in het zonnetje dat ik er zelf van ga zweten (of komt dit door het werken?). Nou ja nog even door. Deze struik is vorig jaar door de "tuinman"(zeg maar rustig prutser) helemaal naar de maan geknipt. OP de foto is het niet zo goed te zien, maar het achterste deel is laag en het voorste deel heeft een kuif. Dus vandaag knip ik hem zelf, maar een beetje in fatsoen (zo goed als dit kan dan, want veel kan ik er niet meer van maken)
 De kuif is er in ieder geval nu af. Zo moet het er dan maar mee door.
 Kijk een stuk lager nu hé. Het tuinje ziet er nu wel weer goed uit.
en de container is vol dus ik kan ook niet meer verder. Gelukkig kan hij meteen aan de weg, want morgen vroeg komen ze hem ophalen. Fijn is hij weer leeg zodat ik morgen of overmorgen weer verder kan gaan.
Nou mijn tuintje is voor de buurt weer toonbaar. Heerlijk.

Kijk wat een verschil.
Before  
  After
Before
 After
 
 
Opruimtijd: 80 minuten (1 uur en 20 minuten)