woensdag 29 augustus 2012

Mijn eerste blog

Hallo,

Leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ook ik ga maar eens aan het bloggen. Ja en dat voor iemand die dyslexie heeft. Een hele stap dus, maar goed ik ga het toch proberen. De reden dat ik aan het bloggen ga is dat ik inmiddels al een paar maanden de blog van een vriendin van mij aan het volgen ben en via haar ook al stiekem een aantal andere blogs heb zitten lezen. Dit heeft me zo geïnspireerd.
                                         
Bijna alle bloggen die ik aan het lezen was/ben hebben te maken met opruimen en klussen. Van die klusjes die eigenlijk helemaal niet zoveel tijd kost, maar vaak me gewoon te veel is om te doen. Dan moet ik echt mezelf een keer boos maken en dan gaat het wel, maar ja dat wil ik nu eens niet.
 
Ik heb me nu voorgenomen om ook maar eens goed aan de gang te gaan en wil dit hier met jullie delen. Tevens kan ik zo ook zien wat ik eigenlijk allemaal doe in een paar minuten. Want ik heb me voor genomen om minmaal 15 minuut bezig te zijn.

Dus op mijn blog zie je iedere keer een klus voorbij komen. Ik weet niet of het me dagelijks gaat lukken, maar ik ga me best doen. Ik vind het in ieder geval leuk als je me blogjes lees en als je het leuk vind mag je natuurlijk ook altijd een reactie geven ;-)

2 opmerkingen:

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!