dinsdag 21 mei 2013

Bingo of niet?

Hallo meiden,

Gister zei Janny dat ze bingo had. Ik was er zelf een beetje verbaasd van, want volgens mijn gegevens moest ze er nog 2 op die kaart. Na dat ik het vandaag nog eens goed nagekeken heb moet ik zeggen....
Sorry Janny dit is een valse bingo! Oké ik had het ook niet helemaal goed (ben toch slecht in bingo spelen als ik dacht). Je moet er nog één de gele 24. Ergens heb je waarschijnlijk iets fout gedaan. Sorry ik had het je zeker gegund, maar voor mezelf vind ik het eigenlijk wel leuk, want zoals afgesproken staat er een straf op een valse bingo. Janny is zie mijn envelopje met iets leuks wel te gemoed. :D Heb je me adres? Zo niet dan mail me maar even. 

Hoe is het met de rest van de meiden? Komen jullie al in de buurt van een bingo of hoe zit het? Ik wil deze maand toch een winnaar krijgen hoor. Als we na aankomend weekend nog geen bingo hebben gehad ga ik weer iets bedenken hoor. Ik wil graag voor 1 juni de bingo hier op deze blog met jullie afsluiten. Ik zal later in het jaar nog een keer een bingo houden, maar dan om mijn andere blog. Dus mocht je dit toch wel leuk vinden dan mag je natuurlijk weer mee doen.

Maar voor nu dan maar weer een paar cijfers.
17
en 5
7 opmerkingen:

 1. Ik doe niet mee met de bingo, maar wat een lol om mee te lezen hier op de bank :-)
  Zo'n valse bingo blijft toch altijd een beetje leedvermaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet onaardig bedoeld trouwens.

   Verwijderen
  2. Nee tuurlijk niet dat weet ik wel ;-) ik vind het ook wel leuk want nu krijg ik een cadeautje :D (zo blij dat ik voor af aangegeven heb wat de straf zou zijn voor een valse bingo ;-) anders krijg ik nu niets)

   Verwijderen
  3. Ook al had je het niet vooraf aangegeven dan had je alsnog iets gekregen ;) Beter zo dan dat ik een liedje had moeten zingen (filmpje plaatsen) :):):) En zo met een valse bingo blijft het ook leuk :):) idd leedvermaak :):) Fijne dag enne je enveloppe maak ik morgen klaar :) X

   Verwijderen
 2. Yeah ik ben dol op valse bingo's hahaha Ik zei het vanmorgen al dat ik vast verkeerd zad hihi dus toch... Kan ik weer een leuk vlopje voor je maken, komt helemaal goed :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou hier duurt de bingo nog wel ff hoor..... 1 kaart met nog 7 nummers en de andere 6 nummers te gaan. Maar ik heb natuurlijk al een geweldige bingo gewonnen dus gun het een ander eigenlijk nog net een tikkie harder :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je Inge, maar er is nog kans zat hoor ;-)

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!