woensdag 1 mei 2013

En daar ben ik weer met de cijfers.

Ja na een dagje even blog vrij te zijn heb ik hier voor jullie weer de nieuw cijfer.

14
en 32
 
Ik hoop dat iedereen een lekker dag gister heeft gehad. Ik heb heerlijk even genoten van het niets doen. Een dagje samen zijn met mijn mannen. De ochtend hebben we heerlijk relax aan gedaan en voor de tv gezeten. Daarna hebben we een heerlijke wandeling gemaakt. 's Middag's zijn we even bij een tuincentrum wezen kijken naar een eventuele nieuwe afdak voor het terras. We zijn er nog niet uit, maar goed we hebben weer ideeën er bij.
 
Daarna zijn we samen met vrienden even gezellig wat wezen drinken en met hun kinderen naar de kermis geweest. Een hapje samen gegeten en toen nog een rustig avondje thuis. Ik was eigenlijk gewoon kapot van die middag en heb 's avonds ook dus niets meer gedaan. En jullie?

5 opmerkingen:

 1. hoi,ik heb diagonaal of gaan we voor vol

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Miss Happy in Love & the Game, de 32 is groen, hoor, niet geel! :) heb ik allebei niet, maakt voor mij niets uit... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps foutje? Dan maar gewoon alle twee. Iedereen mag dus 32 geel en groen weg strepen. ;-)

   Probleem opgelos Mir :P (fijn dat ik zelf de spelregels maak)

   Verwijderen
  2. Oeps dubbel foutje want volgens mij gaat er iets niet goed met de foto's deze twee had ik eergisteren ook al. Dus er komen zo nog 2 nieuwe (bloos)

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!