zaterdag 18 mei 2013

RUZIE met....

Ja gister had ik ruzie. Ruzie met mijn vitrage of beter gezegd met de haken in de vitrage.
 
Het werd weer tijd dat ze gewassen werden, dus ze moesten eraf en alle haken eruit.
Nou dat was ruzie (en dat dan ook nog eens 7 vitrages grrr). Hup in de was. Een klein uurtje later. Ruzie met de wasmachine, want wat hoor ik??? Neeeeee. Niet centrifugeren op 1400 toeren, dan moet ik zo weer om nieuw beginnen. RENNNNEEEEN. Wasmachine gauw uit en dan.... Dan nog maar een keer op niet spoelen en centrifugeren, maar dan maar op 400 toeren. Gelukkig de was is klaar. Eruit met die was. Uuuh de vitrage (waar mijn lieve schat met zijn lekker bekkie steeds langs oploopt, als hij naar buiten gaat) is nog vies. Dus nog maar een keer wassen dan. Grrrr stomme wasmachine. Zo kan ik die vitrages niet ophangen. Het moet toch schoon zijn. Weer een uurtje verder. Ja gelukkig ze zijn schoon (dat zou de wasmachine ook geraden zijn anders was hij echt de deur uit gegaan. Tijd om weer ruzie te maken met de haken.
Gelukt pfff. Gelukkig de haken zitten er weer in. Ik kan ze weer ophangen.Nu maar hopen dat ze weer een tijd kunnen blijven hangen ;-) Het ziet er in ieder geval weer goed uit.

Toen ik s'middags wilde bellen deed de telefoon het niet grrr. Stomme telefoon gelukkig heb ik nog een mobiel dus dan daar maar mee bellen (probleem opgelost). Maar ook het internet was zo traag als wat. Ik dacht nou, dan blog ik wel na het eten en zal zo wel over zijn. Tv aan en even lekker met het bord opschoot dom tv kijken. Helaas de U.PC box dacht hier anders over. Geen tv. grrr. Zijn ze nu allemaal ruzie met me aan het zoeken? Na gesproken te hebben met een medewerker kwam ik er achter dat ze gewoon de stekker eruit getrokken hadden, want manlief had 2 weken geleden een nieuwe box besteld en volgens de U.PC zou die nu wel aangesloten zijn. FIJN niet dus, want de box was net voordat we op vakantie gingen binnen en na de vakantie was er nog geen tijd geweest om deze aan te sluiten. Lekker dan daar zit ik dan zonder tv, telefoon en internet die zo traag is dat je niet eens wilt internetten. 

Boek lezen dan maar.....
Nee natuurlijk bedenk ik me weer iets anders. Ik heb nog een snailmail die ik zou schrijven. Een beter moment kan ik eigenlijk niet bedenken haha. Nou ik kan jullie zeggen naar 3 a4-tjes vol schrijven vond ik dat ook genoeg. Ik had er kramp van in mijn vingers. Ja wanneer schrijf ik nou nog zoveel achter elkaar haha. Nog even postzegels erop en dan kan deze snailmail op naar de VS. Ja Elise vandaag gaat deze nog onderweg naar jou. Natuurlijk hier nog even geen foto's die komen waarschijnlijk wel over een paar weken (ik weet niet hoe lang het duurt naar de VS toe) op haar blog (sorry Elise ik kon je blog zo gauw even niet vinden anders had ik een linkje gezet) te zien denk ik.

Opruimtijd: veel te lang weer.

4 opmerkingen:

 1. Dat was de negatieve dag nu alles weer positief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Negatief? Ach nee dat viel best mee soms is hetbest lekker om ruzie te hebben (dan kun je het daarna weer goed maken) alleen dan liever gewoon met een persoon dan een ding ;-)

   Ik heb er geen slechte dag door gehad hoor gewoon lekker positief blijven :D

   Verwijderen
 2. Tjeee wat een dag!
  Post naar Elise duurt meestal twee weken... xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké bedankt weet ik dat ook weer. Jou envelop je heb ik vandaag ook gemaakt nu alleen de inhoud nog, maar dat zal nog wel even op zich laten wachten beetje druk momenteel met van alles en nog wat ;-)

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!