zondag 12 mei 2013

mijn MIJ-week is weer voorbij

Hallo Allemaal,

Hier ben ik weer. Ja mijn MIJ-week is weer voorbij. Jullie zijn vast benieuwd hoe mijn week was, nou dat zal ik jullie even vertellen.

De eerste dagen ging de MIJ-week me goed af. Geen telefoon, tv of wat voor een dingen dan ook. Nee heerlijk gewandeld en eindelijk weer eens een boek uitgelezen. Heerlijk de tijd voor genomen, waar ik normaal ook zo goed in ben. NOT.

Maar na een paar dagen werd ik toch (wel door andere en niet door mezelf) geconfronteerd met tv (bij mijn zus) en internet. Ik moest voor de wandeling (die ik gepland had) toch wat aanpassingen maken, want het was te zwaar voor mijn Lobbes. Zaterdag hebben we 15 km gelopen. Zondag 23,5 km en maandag 12 km. Dinsdag zou ik bijna 20 km lopen, maar omdat Lobbes het maandag te zwaar had (waarschijnlijk ook door het warme weer) moest ik de route aan gaan passen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Dus toch even het internet op zoeken wat de beste route was en in ieder geval een stuk korter. Na wat uitzoekwerk vond ik een route van 10 km. Dan zou ik wel een groot deel overslaan, maar mijn Lobbes is me alles dus dan maar iets minder lopen. Dinsdag zou het wat beter weer zijn dus dat moest te doen zijn.

Dus ik ging dinsdag op pad, maar helaas een paar straten verder liep mijn Lobbes al een stuk achter. Hij hijgde als een gek en ik vond het dan ook echt onverantwoord om verder te lopen. Ik zou die dag van mijn ouders naar mijn zus lopen en de dag erop een rustdag hebben bij mijn zus, maar dit was gewoon te veel voor mijn manneke. Ik heb wel voor deze vakantie gekozen, maar hij natuurlijk niet. Dit is niet de bedoeling. Ik wil niet kost wat kost mijn doel halen. Dus er zat niets anders op dan terug lopen naar mijn ouders. Dus ik laste nog een extra rustdag in voor mijn manneke.  Beter gezegd ik heb mijn wandelvakantie vanaf dat moment gestopt. Met hemelvaart zijn we nog wel een kleine wandeling wezen maken met vrienden, maar het was duidelijk dat Lobbes nog niet in zijn hum was. Lobbes heeft nog nooit zoveel geslapen als de afgelopen dagen. Gelukkig is hij nu alleen nog een beetje moe.

De volgende keer gaan we gewoon niet meer zulke lange wandelingen maken. Jullie zullen misschien wel denken jammer van je vakantie, maar ik kan jullie vertellen dat ik veel van deze vakantie heb geleerd.

Wat ik wel en niet moet/kan/wil doen en wat beter is voor mij en mijn dierbare. Hierdoor ga ik wat aanpassingen in mijn leven maken en dus ook op deze blog wat aanpassingen doen, maar hierover kom ik later deze week nog wel op terug.

Voor nu kan ik jullie zeggen dat ik een leerzame week heb gehad en zeker niet verwacht had dat dit eruit zou komen.

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je in je hoofd ook een beetje "orde"krijgt!
  Fijne avond ne welkom terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je zoveel gewandeld hebt, goed dat je rekening hebt gehouden met Lobbes maar ook je eigen gevoel erbij.

  Fijn dat je MIJ week goed verlopen is. Hoe heeft je man het gehad? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dat je er weer bent meid!
  heerlijk dat het je goed gedaan heeft xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!