zondag 18 november 2012

Klus 57 Hobbykamer deel 6 (het witte bureau)

Vandaag is mijn zus om mij te helpen. Dus ik heb een helpende hand. Een tijdje terug (zie hier) was ik haar helpende hand. De afspraak was ik help jou en jij helpt mij. Natuurlijk komen wij onze afspraakjes altijd na. Mijn neefje kwam ook gezellig mee. Omdat Sinterklaas en zijn pieten vandaag ook aan kwam gingen we natuurlijk ook nog even gezellig naar Sinterklaas verwelkomen. Daarom was er iets minder tijd voor het opruimen, maar ach ik vind dat we toch best nog wel aardig wat gedaan hebben.

Oeps we waren al begonnen toen zuslief zei heb je al een foto gemaakt. Ooo nee, dus gauw nog even voor we verder gaan.
Alle vazen, potten en schalen hebben we naar beneden gedaan, zodat daar alles bij elkaar kan komen te staan. De grote vazen heb ik al op de kast in de hobbyruimte (beneden dus) gezet en de andere vazen, potten en schalen heb ik even in de hobbyruimte gezet, daar moet ik nog mee verder. Maar dat komt wel weer.
 
Alle boeken (zoveel heb ik er nou ook weer niet hoor) maar eens uitgezocht. De meest kunnen weg. Ik kijk niet meer in die boeken. Dus weg er mee. In mijn DOEMAARWEG doos.
 
Alle andere spullen er meteen ook maar even vanaf gehaald en het bureau maar even goed schoonmaken. Dat was ook wel weer even nodig. Dat is zeker een jaar geleden, als het niet langer is, dus zeker niet overbodig zeg maar. Na de schoonmaak hadden we dit beeld. Oké de spullen onder het bureau moet ook nog gebeuren, maar eerst alle spullen die we weggelegd hebben.

De cd leg ik nog maar even terug daar moet ik even goed over nadenken. Ga ik ze weg doen. Tegenwoordig hebben we alle muziek op de hardeschijf staan dus heb ik die cd's helemaal niet meer nodig, maar ja boven heb ik nog wel zo'n ouderwetse cdspeler die ik eigenlijk altijd aan heb staan als ik op de hobbykamer ben. Misschien dan toch jammer dat je dan weer geen muziek heb. Dus laat nog maar even staan.

Ik wil hier graag mijn naaihoekje van maken te minste als dit wat gaat worden.
Ik heb vandaag de naaimachine van mijn zus gekregen om eens te kijken of ik ook van die mooie creatie's kan maken als andere bloggers hier doen. Op mijn andere blog Onny ga ik al mijn creatie's laten zien. Niet alleen naaicreatie's natuurlijk, maar alle leuke creatieve dingen, die ik ga maken.

Nu laten we even de hobbykamer even voor wat het is, want we gaan nog even een boterhammetje eten en dan op naar de kade Sinterklaas verwelkomen.

Opruimtijd: 45 minuten (met 2 personen dus eigenlijk 1,5 uur)

2 opmerkingen:

  1. Hi moppie, leuk dat je er weer bent, had je al gemist! De boekjes kun je de 15e ook naar Esther brengen, voor in de BIG (boekenruilkast). Groetjes! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan! Ik vind het prima zoals jij het doet in je eigen tempo, ik wacht gewoon elke keer op het volgende kastje :-)
    Ben benieuwd naar je creaties.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!