maandag 5 november 2012

Klus 51 Bom ontploft

Ik dacht dat ik deze gister al had geplaatst, maar blijbaar is er iets mis gegaan. Dus bij deze nogmaals
Ik weet dat ik jullie beloofd had om verder te gaan met mijn kledingkast, maar vandaag ga ik eerst even alles weer aan kant maken wat jeh wat maak je toch weer makkelijke troep. Ik heb zeker een week bijna niets in huis gedaan. Oké mijn hulp heeft nog wel de wekelijkse ronde gedaan, maar voor mij was het allemaal even te veel om iets te doen. Maar het lijkt wel of er een bom ontploft is in mijn huis. Op echt iedere kleefplek ligt wel wat. Dus aan de slag, zodat alles weer aan kant is. Hier opruimen, daar opruimen en dan lijkt het al weer heel wat hé.

Eerst de woonkamer maar eens even. De salontafel is een bende.
Laat ik meteen de folder, kranten en brieven die op de kast lagen er ook maar even bij leggen, dan is het meteen weer in een keer doorgespit.

De hoezen van Lobbes zijn kussen en stoeltje even verschonen.
Alle het speelgoed wat rond slingert van hem ook meteen maar even in zijn speelbak achter (dan kan hij het er straks allemaal weer één voor één uit halen hahaha).
Zo de woonkamer zie het al weer een stuk beter uit.

Op naar de keuken net zo erg poeh. Kijk weer dat blad. Ja deze trekt echt rommel aan. Ik doe me best maar steeds weer komt hier van alles en nog wat te liggen.
De eettafel is niets beter moet is zeggen. Er liggen nog van allerlei knutsel spullen die ik gebruikt heb. Meteen maar even naar boven verhuizen. Zo alles weer mooi aan kant.
Oké er liggen op de eettafel nog wat spulletjes, maar die laat ik nog even liggen. Daar moet ik nog wat mee. Een boekje voor mijn Round Robin Project, een map waar ik nog van allerlei losse blaadjes in moet stoppen en ..... Sorry daar kan ik nu niet zoveel over zeggen. In dat zakje zitten cadeautjes voor mijn kerstswap, maar Mirjam lees vast en zeker gezellig mee, dus daar hou ik me mond even over. Na de kerst zal zij er waarschijnlijk wel alles over vertellen op haar blog. Dus daar moeten jullie dan nog maar even opwachten.
 
Opruimtijd: 90 minuten (1,5 uur)

3 opmerkingen:

 1. rrrr..... ikke de foto's al afspieken, mooi niet! *zucht*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee schat. Ik had het netjes in een tassie gestopt zodat ik niet per ongeluk iets op de foto zou zetten. of uuh heb ik dan misschien toch iets op de foto gezegd ;-)

   Ik weet het jij niet :P

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!