woensdag 26 december 2012

Kerst-swap (het laatste deel) en ..... (een klein klusje)

Ja 2de kerstdag is al bijna weer voorbij. We hebben een heerlijk rustige dag gehad, maar dat mag ook wel na de drukke dag van gister. Gister had ik mijn familie op visite en ze blijven allemaal gezellig eten. Het was een heerlijke dag buiten het feit dat het toch best wel druk was, maar dat mocht te pret niet drukken.

Mijn ouders blijven ook nog gezellig overnachten, dus van ochtend hebben we met ze viertjes de dag van gister nog even dunnetjes overgedaan met een heerlijk ontbijt.

Na het ontbijt heeft mijn moeder (de naaimachinespecialist) even naar mijn machinetje gekeken, want ik had wel het leuke idee om te gaan naaien, maar het lukte helemaal niet. Nu weet ik te minste waar het fout ging en kan ik aan de slag, maar dat kunnen jullie straks allemaal lezen op mijn andere blog Onny's

Ook mocht ik vandaag het laatste cadeautje van de kerst-swap uitpakken. Kijk deze lieve sterretje (of bloempjes het is maar net wat je er in ziet). Leuk om mee af te sluiten dus. Sterretjes om de laatste kerstdag mee te eindige.

Mirjam bedankt voor deze leuke kerst-swap. Ik vind het leuk om alle cadeautje voor je te bedenken ook al vond ik het in het begin best moeilijk. Tegen de tijd dat al het geld op was wist ik nog genoeg andere dingen te bedenken maar goed te laat haha. Ik hoop dat jij het ook leuk vond om te doen en wie weet doen we het nog eens ;-)

Na dat mijn ouders vertrokken waren begin van de middag hadden we lekker een middagje voor ons zelf. En wat doet je dan zo op een 2de kerstdag???? Hahaha nou helemaal niet wat jullie verwachten denk ik.

Ik ruimde mijn kleine naaidoosje met naaigaren op. Om vervolgens weer heerlijke troep te maken, omdat ik lekker achter mijn naaimachine ben gekropen. Maar over recykleren en zo kunnen jullie morgen meer lezen op Onny's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!