zaterdag 22 december 2012

Klus 68 eettafel kerst klaar??

Vandaag ruim ik weer de eettafel op. Ja te erg. Dit is al de zoveelste keer in een paar weken tijd.
Ik begin met het inpakken van de laatste cadeautjes voor onder de boom. Zo dat is al vast weg. Ja, want we moeten hier met de kerst toch aan kunnen zitten. Dus cadeaupapiertjes, plakband, tasjes met spulletjes, borden, doos met kerstspulletjes, snijmachine en de guirlande (deze moet nog op de vensterbank ook meteen maar even doen) allemaal opruimen op de plekken waar ik ze wil hebben.

De tafel is leeg. Nu meteen de tafel maar even uit schuiven, zodat we hier ook met 10 aan kunnen zitten in plaats van met maximaal met acht.  Een mooi rood tafelkleed er over heen. Mijn zelf gemaakte lichtjes er op en het ziet er weer gezellig uit. Zien jullie ook de guirlande in de vensterbank ook gezellig hé.
Ooo wat zie ik nu er is een dennenappeltjes van het eerste potje afgevallen die moet ik dus nog even maken. Dan is het klaar om gezellig aan te zitten.

Opruimtijd: 90 minuten (1 uur 30 minuten) incl. cadeautjes inpakken.

2 opmerkingen:

  1. Hier ook zo'n ernstige eettafel... Heb er vandaag maar eens niet omheen gedanst, ben ermee aan de slag gegaan! Nog niet af, maar ik heb weer hoop..;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi dat heb ik gisteren (weer) gedaan omdat mijn ouders kwamen eten....
    En jij hebt nu tenminste je kadootjes al ingepakt! Bij ons is er nog niet eentje klaar....

    Fijne dagen. Groet, Emilie

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!