zaterdag 15 december 2012

Klus 65 Kleefplekken in de keuken

Ja ja het is weer zo ver. Wat er is gewoon een bom gebarsten om mijn werkeiland (je kunt het niet eens meer een werkeiland noemen, want je kun er helemaal niet meer op werken haha).
Dus zeker tijd om even op te ruimen.Maar wat kom ik allemaal tegen op mijn eiland? Nou allemaal dingen die helemaal niets met elkaar te maken hebben en al helemaal neit hier horen te liggen. Een demolabelaar, een meetlint, groen takken , denneappels, nepsneeuw, een ring, een haarknip, een waxinelichtje, 3 pennen, diverse linten, batterijen, een deel van mijn fotocamara (die ik geplakt heb), en ooo ja deze EHBO doos.
Ook NU maar uitzoeken anders staat hij er weer weken haha.
Nou dit kan weg want dat is over datum en niet ook zijn klein beetje ook ik kom datums tegen van 1999 tot 2003 nou zoals ik al bij klus 63 zei. Deze EHBO-doos is al zeker geen 10 jaar meer aangeraakt nou dat is wel duidelijk hé haha.


De eettafel, het zegt het al om aan te eten, is al weken een knutseltafel.
Ook hier moet verandering in komen. Ik heb de eettafel al zeker een keer of 4 leeggeruimd, omdat we gezellig samen of samen met vrienden wilde eten, maar vervolgens was de dag er na al weer een grote rommel op de tafel, maar daar heb ik nu geen tijd meer voor eerst ga in nu naar de Winterse wandeling van Stichting Tuinderij Ganzert. Ik ga mijn herdenkingslichtje halen. Die hangt nu in de herdenkingsboom daar. Ik ben heel benieuwd, want ik heb mijn lichtje nog niet gezien, maar hij zal vast heel mooi zijn.
Ik neem meteen mijn cadeautjes voor de kerst
swap mee (die rechts achter op de eettafel mooi ingepakt klaar staat). Ik ga namelijk ook met Mirjam swappen, daarover horen jullie de komende dagen nog wel meer. Op deze manier hoeven we het ook niet op te sturen (handig hé)

Ook maakte ik vandaag nog even een aardigheidje voor haar. Bij mijn andere blog (Onny) kun je zien hoe ik zo iets gemaakt heb. 
 
Vanavond ga ik dus wel weer verder met de rest. Hier het eindresultaat van mijn werkeiland. Heerlijk hier kan ik te minste weer werken ;-)  

 
Opruimtijd: 45 minuten

2 opmerkingen:

  1. Het hele grote pakket staat me al de hele avond aan te gluren: maak me open, maak me open!! zucht....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou is zou zeggen open maken dan haha. Ik wist het jij kunt gewoon echt niet wachten.

      Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!