maandag 3 december 2012

Klus 59 labels maken

Weer vlees gehad voor mijn lieve Lobbes. Dus alles weer in portie's in de vriezer gedaan. Meteen even een paar mooie labels gemaakt die ik gewoon in de zak er bij kan doen en weer kan hergebruiken.
Dus even mooi lamineren
Kijk en zo ziet het er al weer top uit.
Dit is te minste niet ene nu goed te lezen, maar ook tegen de tijd dat er weer eens uit de vriezer komt
Niet zoals dit zeg maar. Deze is nog redelijk te lezen, maar er zitten ook labeltjes bij die helemaal niet meer te lezen zijn en wat zit er dan in hé.
Veel kan ik wel uit elkaar houden door de structuur, maar van wel dier het dan is?? Dat is toch wel handig om te weten dus helemaal blij met mijn labeltjes.
 

 

 
 
Maaktijd: 30 minuten

2 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Mooi gedaan en de surprises waren ook erg mooi. En nogwel met echte wijn erin!
  Wat het bloggen betreft, ik schrijf ook niet elke dag, maar dat wil niet zeggen dat ik dan ook niks doe(soms doe ik ook echt niks hoor...).
  Maar het gaat erom dat je het op jouw manier doet. En met die surprises maken, blijft er ook niet veel tijd over voor de rest, toch?
  Succes met de laatste surprise, of heb je 'm al klaar?
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig was die al klaar ;-) Kijk maar even op mijn andere blog daar zien je het eindresultaat van alle surprises. ( byonny.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!