zaterdag 2 februari 2013

Klus 83 tapijttegels leggen (deel 2)

Gister had ik een begin gemaakt vandaan moet de vloerbedekking er volledig in komen. 
Ik dacht nog met een uurtje moeten ze er wel inleggen FOUT. Alleen deze zijkant kosten me al bijna een uur. Laat we het dan maar even niet hebben over het stukje bij de deur. Ik zeg maar zo, na 3x fout knippen en snijden (een ezel stoot zich geen 3x aan de zelfde steen, nou ik wel) ligt het er dan eindelijk in. Oké er moet nog een strip komen bij de deur, maar daarvoor kon ik nu de moet niet meer opbrengen. Wat kun je gefrustreerd raken van een klein stukje vloer leggen zeg.
Maar goed het is klaar en het resultaat mag er wezen.
 Nee het volledige eindresultaat laat ik jullie nog niet zien. Eerst moet er nog een kast gekocht worden voor deze ruimte dan alles weer netjes in pakken zodat het ook een echte kamer wordt. Als dat klaar is laat ik jullie natuurlijk het eindresultaat zien, maar er moet eerst nog het een en ander gebeuren.

Opruimtijd: 105 minuten (1 uur en 45 minuten) (ja één uur over dat kleine stukje bij de deur grrr)

3 opmerkingen:

  1. Ja ik ben ook blij dat het er in ligt. Nu nog een kast uitzoeken en plaatsen en dan kan alles er weer in :D maandag dus op zoek naar een kast

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!