zaterdag 16 februari 2013

Klus 93 Kast in elkaar zetten (deel 3)

Vandaag zet ik kast twee in elkaar. Ja wat vertel ik jullie daar nu over het is het zelfde als bij de eerste kast. Dus heb ik vandaag ook niet zoveel te vertellen. De kast is in elkaar geschroefd en met hulp van manlief staat hij en dan.....                                 Dan zie ik ......
... dat hij zo scheef is als een hoerentoeter. Hoe kan dit nou grrr. Ik ben klaar voor vandaag iets geïrriteerd lig ik het bijltje er voor vandaag bij neer, morgen maar kijken hoe verder. Als ik er zin in heb.

Schroef tijd: 45 minuten


6 opmerkingen:

 1. Hè wat jammer, heb je zó je best gedaan...
  Misschien aan de linkerkant een houtje eronder of anders stellen ofzo?

  Dank voor je kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja.dat komt nog wel goed maar baalde er gewoon wel ff van

   Graag gedaan

   Verwijderen
  2. Ja.dat komt nog wel goed maar baalde er gewoon wel ff van

   Graag gedaan

   Verwijderen
 2. Weet niet of je hier nog wat aan hebt, maar de achterkant kun je t best als laatste doen, omdat het waarschijnlijk het minste weegt. De deuren en planken zijn veel zwaarder, die zorgen samen voor het model van de kast, zeg maar. Daarom is het handig om van zwaar naar licht te werken, bij het inelkaar zetten, heb ik in de loop van de tijd uitgevonden. Veel succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ook de laden, sorry, even vergeten dat je die er ook bij hebt. Juist die zorgen, omdat ze onderin zitten, voor gewicht en druk op de achterwand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens de beschrijving moest het op deze manier. Dus??? Maar goed ik kom er wel uit. gewoon even de waterpas er bij, maar dat komt goed.

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!