zondag 17 februari 2013

Klus 94 Eettafel zijn functie teruggeven

Vandaag zou ik eigenlijk de kast af maken, maar pff ik heb zo slecht geslapen dus ben eigenlijk helemaal niet zo fit. Ik pak vandaag de eettafel aan. Die hebben we al zeker 2 weken niet meer gebruikt, omdat ik er steeds knutselwerk heb liggen. Het blijft gewoon een kleefplek. Vandaag ruim ik de boel eens op.

Before
Er ligt van alles de bedoeling is dat het straks naar mijn hobbyruimte gaat, maar ja die is nog niet helemaal ingericht en klaar. Maar goed ik kan wel deze tafel even opruimen wel zelf knutselen gaat zo niet meer aan deze tafel. Ik kom nog een paar projectje tegen die nog steeds moeten gebeuren. Ik neem me voor om vandaag de spaarpot (die ik al eerder maakt als surprise voor manlief (zie hier)) voor een vriendin te maken. Ze vond hem zo leuk. Dus deze spullen laat ik even liggen. Ook wil ik dit een begin maken aan mijn Round Robin boekje (die is samen met 2 vriendinnen ga maken) Dat laat ik dus allemaal liggen. De rest ruim ik allemaal op. Dit is het eindresultaat.
After
Ik ga meteen verder met het spaarpotje. Eerst de deksel hier komt een sleuf in die groot genoeg is om geld er in te stoppen. Deksel erop en goed dicht plakken zodat hij niet meer open kan het moet ten slotte een SPAARpot zijn ;-)  Nu kan ik de buitenkant mooi beplakken. Zo.... 

Nu nog even drogen en dan de laatste hand er aan en het is weer klaar.
(hier het eindresultaat)
Nu een kijken of ik een begin kan maken aan mijn boekje. Ik heb al wel wat ideetje die ik in mijn boekje wil hebben, maar nu nog tot uitvoering brengen. Hier laat ik jullie later nog wel want van zien, maar nu ga ik even creatief wezen (hopelijk)

Tafel Opruimtijd: 30 minuten
Spaarpot maken: 30 minuten (tot droog tijd)

3 opmerkingen:

 1. Leuk, die spaarpot. En je bent niet de enige die echt een hobbykamer nodig heeft... ☺

  Zo, en wat een mooie tafel is dit toch eigenlijk ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks vond ik ook en ja hobbyruimte niet overbodig al moet ik zeggen ik zit graag aan de keukentafel ;-)

   En nogmaals thanks :)

   Verwijderen
 2. Wat hebben jullie een mooie tafel! Aan het aantal stoelen te zien is het een mooie grote tafel. Kan me best voorstellen dat er dan veel knutselspullen blijven 'plakken'...
  Leuke spaarpot!
  En leuk RoundRobin!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!