dinsdag 12 februari 2013

Valentijntjes

Gister was ik lekker wezen relaxen met Mirjam. Heerlijk even naar de sauna niets hoeven en niets moeten. Alleen maar relaxen :D Toe Mirjam binnen kwam zei ze al meteen in heb nog een tasje voor je in mijn auto liggen, maar die krijg je pas als we naar huis gaan. 2 seconden dacht ik: Ooo een tassie (ja ik tassenliefhebber), maar meteen daarna dacht ik : Neeeee Conny vandaag is je hoofd even leeg. Niets om over na te hoeven denken gewoon even lekker genieten. (Ja en dat zegt dit nieuwsgierig aagje haha) Normaal gesproken was me dat ook echt niet geluk, maar het ging met goed af voor dat ik in de kleedkamer was, was ik het al vergeten :D Heerlijk gewoon even ZEN.

Na onze heerlijke, warme, koude, aangename verblijf in de sauna gingen we naar huis en ooo ja ik was het al bijna vergeten dat tassie.
Natuurlijk te nieuwsgierig kon ik niet wachten tot ik thuis was (hihi) en ging mijn tassie in de auto al open. Even vluchtig gespiekt. Ooo wat lief. Thuis nog maar even beter bekijken in een donkere auto gaat het niet een erg makkelijke.

Eenmaal thuis zat ik dit in mijn tassie zitten. Alles in hartjes voor de Valentijn, maar wie was nu mijn Valentijn?
 Nee niet Mirjam. Nee ik heb zelfs twee Valentijntjes.
Ik had dit lieve Valentijnspakketje te danken aan Anne en Bjorn (de schatjes), omdat ik een trouwe volgen van hun blog ben (Boel in love). Lief hé. (wil je ook even een kijkje nemen op de blog van deze twee schatjes kijk dan hier)

Lieve schatjes bedankt voor de BULL LUVE ;-)


1 opmerking:

  1. Graag gedaan lieve Conny! Veel liefs van Anne-Maxima en Bjorn-Lex. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!