donderdag 28 februari 2013

Even stil, maar ik ben er weer

Hallo lieve blogvrienden en bloglezers,

Ja ik ben er weer. Ik ben er even een weekje tussen uit geweest. Zoals de trouwen bloglezer wel weet zou ik in februari naar Spanje gaan om te zorgen voor de man van mijn vriendin. Nou afgelopen week was het zover en ben ik afgereisd naar Spanje.

Best eng hoor als je nog nooit eerder alleen met het vliegtuig gereisd hebt en dan ook nog een auto op halen op het vliegveld. Nou ik kan jullie vertellen dat alles helemaal goed gegaan is. Ik stond zelf er een beetje verstelt van dat het allemaal zo makkelijk ging.

Maar inmiddels ben ik weer terug van een relaxt weekje. Ik heb veel gelezen (ja en dan te weten dat ik geen grote lezen ben) Ik had een boek van mijn vriendin gekregen en twee boeken over de pelgrimtocht mee genomen (die ik graag wilde lezen). Ja ik zit er over te denken om ooit deze tocht eens te gaan maken het fasineerd meer zeer kan ik jullie vertellen. Twee van de drie zijn al uit en nummer drie ben ik in bezig. Die wilik dan ook gaan aflezen de vraag is alleen hoe ik dat thuis ga doen. Thuis heb ik eigelijk nooit de rust om rustig een boek te lezen, maar ja ik zal wel zien.

Vandaag (gister eigenlijk al) is het gewoon weer terug naar de dingen van alle dag. Gister had ik dan ook geen tijd om al te bloggen en ben ik al weer druk geweest met dingen  die moeten gebeuren.
Mijn klus voor gister was: De bestellingen voor de honden (die van mijn en een boel andere BARFvrienden) op een rijtje zetten. Vandaag ga ik de bestellingen doorgeven aan de slager en volgende week woendag voor al het vlees dan hier geleverd. Ja dan praat ik niet over een paar kilootjes hoor. Nee dan praat ik echt over een paar honder kilo's hihi. Maar ach misschien vertel ik jullie hier woensdag nog wel wat over.

Voor nu ga ik weer even een beetje jullie bloggen lezen, want ook daar loop ik een beetje achter ;-) Ik zal waarschijnlijk niet alles vandaag kunnen lezen, maar dat zal de komende dagen wel gebeuren.

Ook zal ik weer regelmatig gaan bloggen :D

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat alles is goedgegaan naar, in en terug uit Spanje.
  Inderdaad fascinerend zo'n Pelgrims tocht! Leuk dat je daar boeken over hebt gevonden. En af en toe een moment voor jezelf op de bank met een boek moet kunnen toch?

  Jeetje, honderden kilo's vlees? Die slager is hopelijk wel wat gewend...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug! Wat fijn dat je reis zo goed is verlopen. Jij kunt uitgerust aan het voorjaar beginnen.

  Groeten Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!