woensdag 6 februari 2013

Klus 86 nog een kleefplek

Zoals ik gister al gezegd had ga ik vandaag deze kleefplek aanpakken.
Het is echt op elkaar gestapeld. Iedere keer komt er wel iets bij. Nou nu gaat alles er af en ruim ik het op de plek waar het hoor. 

De potten in de bergruimte (deze zijn tijdelijk hier neer gezet, omdat ik bezig was met de hobbyruimte waar deze stonden). De mutsen, pet, sjaals en handschoenen gaan weer op de schap van de kapstok. Twee van de drie tassen kunnen gewoon weer in de tassenla. Het vleesbakje moet in de keuken in de kast. Diverse bonnen kunnen zo bij het oud papier en dan is het leeg. Oké er ligt nog wel wat, maar deze spullen mogen blijven liggen van mij. Mijn handschoenen, muts, autosleutels en tas heb ik straks weer nog dus dan liggen ze lekker makkelijker klaar. De fles met ruitenvloeistof neem ik dan ook meteen mee de auto in. 
 Deze wilde ik jullie ook nog even laten zien (bedankt Emilie). Van deze kaartjes heb ik weer een boost gekregen. Hopelijk zat het nu niet weer in. De is er nog niet helemaal, maar de schoonmaak is al wel begonnen ;-)

Opruimtijd: 15 minuten

4 opmerkingen:

 1. hmm... leuk tasje! als je dat wegdoet.... ;) wat een leuk pos, heb je ook zeker verdiend!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, goed zo!! Weg met die kleefplekken. Het is dat we toch altijd een paar dingen klaar willen/moeten kunnen zetten. Anders konden we gewoon alle oppervlaktes elimineren ☺☺☺

  Maar ik wou het ook even over dat tasje hebben. Volgens mij is het een ontzettend leuk model. Hoe ziet die tas verder uit? Kort of lang hengsel? Ik zou bijna om een close-up vragen ☺

  Hartelijke groet van El (rommelkont én tassenliefhebster ♥)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HAHA meer tassen liefhebbers dus ;-) De tas heeft een kort hengsel. Normaal ben ik daar niet zo van, maar kan je zeggen ik vind dit een heerlijk tasje. Ik gebruik hem momenteel veel. Je kunt hem net over je schouder heen dragen als het moet, maar in je hand of aan je arm is veel makkelijker en dat doe ik dan ook. Terwijl ik dan met andere tassen nooit doe. Hij ligt gewoon lekker in de hand zeg maar haha.

   Een vraagje terug hoe krijg jij die leuke smiley en dat hartje? Wil ik ook

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!