vrijdag 11 januari 2013

Klus 73 Verzekeringwerk

Dinsdag ochtend toen ik voor de deur bij een klant stond te wachten (ik was nog iets te vroeg), zag ik een vrouw met haar kinderen de deur uitkomen. Ze stapt met ze alle in de auto en ik zie de auto recht op mijn afkomen. BOEM!!!

Ja mevrouw reed gewoon recht achteruit zonder te kijken en reed tegen mijn auto aan en ik stond nog wel aan de andere kant van de weg geparkeerd. Pfff wat een truthola. Ze heeft niet eens in haar spiegel gekeken. Mijn auto was echt niet onzichtbaar hoor. Nou ik stapte uit en het eerste wat mevrouw tegen me zegt is Ja sorry hoor, maar ik moet de kinderen naar school brengen. Ja dus?? Dan kun je gewoon tegen mijn auto aan rijden? dacht ik nog bij mezelf, maar zei er verder niets van.

Nou ja na dat we alles geregeld hadden (ook al zo'n gedoe, want mevrouw had geen papieren bij de hand) Zag ik mevrouw weg rijden pfff nou ze zou bijna nog tegen een auto aan rijden en die stond bijna helemaal op de stoep (ook fijn voor de voetganger) aan de andere kant. Deze vrouw kon duidelijk geen auto rijden en had beter gewoon even de fiets kunnen pakken om de kinderen naar school te brengen, maar goed.

Nu zit ik weer met de brokken. woensdag al even naar de schade-expert geweest en vandaag even alles op mail gezegd voor de verzekering. Dus dat was voor vandaag mij klus. 
En dan moet ik het nog weer laten maken. Fijn zo iemand. Mij kost het een boel tijd en wat doe zij? Niets nee zij had verder niets door die fijne trekhaak achter op de auto.

Mail tijd: 30 minuten

3 opmerkingen:

 1. Balen zeg! Helemaal als ze er eigenlijk niet eens excuses voor maakt. Ze had inderdaad beter kunnen gaan fiets, wat een voorbeeld is ze voor haar kinderen. En jij zit met de schade! Hopelijk valt het mee, wordt toch wél door de verzekering gedekt of niet dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemig Conny.... Ze moeten jou wel hebben, he? Niet normaal. Wat een muts, dus als je de kids naar school moet brengen, dan hoef je nergens op te letten en mag je dus zo een aanrijding veroorzaken? tsss....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja gelukkig dekt de verzekering wel alles Emilie, maar het gedoe dat je er weer mee hebt. Bah

  Ja Mir, er lijkt wel een vloek mij autorijden te rusten, maar ach ik denk dan maar meteen en al die kilometer die ik gereden heb zonder problemen. Het komt wel weer goed, maar het gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!