woensdag 23 januari 2013

Klus 76 eettafel opruimen

Hier liggen heel wat projectjes op tafel.
Vandaag heb ik de tip van Emilie te harte genomen. Heb tasjes gepakt en alle spullen die bij elkaar hoor (één projectje zijn) die op tafel liggen daarin gedaan. Kijken hier liggen de tasjes op een rijtje.
Het projectje wat als eerste af moet heb ik niet in een tas gedaan en dan heb ik hier alleen de project liggen waar ook een deadline aan zit. Daar naast heb ik nog wel een aantal andere projectjes waar ik mee bezig ben, maar die heb ik niet op deze tafel liggen en heb ik voor nu ook maar even op een laag pitje gezet. Dat komt wel weer als deze deadline voor bij zijn, maar dat hebben we het wel over maart :-)

Ook heb ik nieuwe opbergkastje gekocht. Voor mijn naai/haakspulletjes. Alles spullen daarin gestopt kijk.
en toen zag de tafel er al weer zo uit. 
Nou even hier een daar wat dingetjes weg leggen en dit is het eindresultaat voor vandaag. Ik ben er al weer even blij mee wat een verschil  hé als je de voor foto er naast ziet.
Dit blijft er ook 3 tasjes met projectjes er in en een project en mijn naaimachine. (ben al dagen bezig deze een beetje goed aan de praat te krijgen maar het lukt met niet. Mam's tip het even laten voor wat het is en het straks nog een proberen. Ik kan je vertellen dat ik het al heel wat keren geprobeerd heb, maar het lukt nog steeds niet dus ben inmiddels al met de hand verder gegaan. Jammer maar ja dat heb je als beginner.
Ondertussen ga ik hier een bedenken hoe ik mijn hobbyruimte aan ga pakken. en verder met het handwerk ;-)
 
 
Opruimtijd: geen idee ik heb het vandaag even niet bij gehouden dat vond ik even te veel werk ;-)

6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer heel anders uit! Heerlijk luchtig.

  Wat je naaimachine betreft: heb je wat aan deze tutorial?Ik heb 'm zelf nog niet geprobeerd, maar het leek me nuttig. http://www.voodoomolly.co.nz/2012/05/sewing-machine-tension-service.html?m=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel ik zal er morgen eens naar kijken ;-)

   Verwijderen
 2. Hi Conny, dat is een mooi verschil!
  Wat een goed idee zo'n kastje, helemaal omdat je een beetje doorheen kan zien wat er er in welke lade zit.
  Wat heb je voor project dat in maart af moet zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha kan beter zeggen welke niet hihi. Ik heb een swap voor 1februari een round robin met mijn vriendinen en nog een babypakket voor ons neefje die opkomst is ( maar daar vertel ik niets over er zijn hier meelezers ;-) ) deze moete beide half maart af zijn :-D dus...... toch weer iets te veeel op mijn vorkje? We zullen zien ik heb al weer wat ruimte gekregen van dag door jou ;-) dat scheelt al weer :-*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dit ziet er uit als een kordaat aangepakt probleemgebied. Je hebt een enorm stuk tafel teruggewonnen! Wel jammer dat je naaimachine niet meewerkt. Moet ie nagekeken? Of kun je gewoon niet overweg met het model? Heb ik ook een keer gehad: peperdurr brandnieuw naaimachine, maar ik kon er niet mee overweg. Het kreng leek wel een eigen kop te hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou denk meer dat het aan mij ligt El. Ik heb vroeger een keer achter de naaimachine gezetten (was toen geen succes) en nu ben ik dus weer begonnen. Ik weet waar het probleem inmiddels zit DE SPANNING. Niet dat ik daar verder mee kom, want de spanning is nog steeds niet goed waardoor naaien niet echt een leuk iets is ;-) maar het zal wel komen denk ik. De aanhouder wint zeggen wij hier altijd ;-)

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!