woensdag 30 januari 2013

Klus 79 hobbyruimte

Vandaag maak ik een begin in de hobbyruimte. Ik last hier bij El om 15 dingen op te ruimen. Misschien is voor deze ruimte dat wel een goed idee gewoon 15 dingen opruimen en niet meer. Dus aan de gang

Waar begin ik. dat is volgens mij het hele probleem in deze ruimte. Er staat en lig zoveel dat ik niet eens weet waar kun moet beginnen, maar goed. we gaan gewoon 15 dingen er uit halen. In ene valt mijn oog op iets. Een paar blaadjes met geld afdrukken erop. Ja voor de mensen die mijn al een tijd volgen weten dat ik de Sint geholpen heb een spaarpot te maken voor manlief. Een vriendin van me vroeg me op hulp en ik bedacht voor haar ook zo´n spaarpot. Die moet dus nog gemaakt worden. Deze papier en een blik neem ik dus mee naar de keuken. Deze knutsel ik vandaag om morgen wel even in elkaar.

Dat zijn al 2 dingen (of moet ik ieder blaadje apart tellen nee toch) 
 Ook deze was voor de vogeltjes samen met deze
 Die lig ik even apart mocht het nou nog koud worden ga ik toch nog even wat lekker maken voor de vogeltjes.

En wat nu...... nou dan toch maar weer mijn vertrouwend systeem. Dit kastje eerst.
 Alles er uit en even uitzoeken. De bellenblazen kunnen naar boven.
En dit gooi ik allemaal weg. Een chocolade-telgramdoosje? Geen idee wanneer ik deze gehad heb, maar al weer even terug. Een kalender van 2011 en diverse folder en papier die allemaal zo de papierbak in kunnen.
Dat zijn al weer heel wat dingen volgens mij ben ik er al, maar ik ga toch even door dat tellen is toch niet echt iets voor mij.

Dit zijn spullen om het koffiezetapparaat (want manlief niet meer gebruikt, maar niet weg wilt doen) dus hup in die doos en doos en al naar zolder, want waarom moet het hier staan.
Dit prikbord heb ik op de kop getikt bij de kringloop daar heb ik nog een ideetje voor, maar nog geen tijd om het uit te werken gehad.
Ik maak het kastje schoon en zet dan hier de spullen waar ik nog wat mee wil gaan doen, maar nog geen tijd voor heb gehad. Het prikbord mag er alvast boven op staan.
 Deze papiertje zoek ik uit alles wat weg kan gooi ik weg en het overige ruim ik op.
 Deze doos laat ik nog even staan. Het is een mooi formaatje voor als ik eens wat moet versturen.
Al deze lintje haal ik hier uit en doen ik bij de andere lintjes dan kan ik het nog eens terug vinden. Ook de  knopen en zo gaan in een andere la.
Nog een tasje hier en een doosje daar en dan ziet het er al weer zo uit. (Jammer helemaal vergeten een vooraf foto te maken, maar geloof me het vloerkleed wat er ligt was nauwelijks zichtbaar.
Zo voor nu vind ik het weer even genoeg. Morgen zien we wel weer.


Opruimtijd: 45 minuten

3 opmerkingen:

  1. Waar 15 stuks weggooien al niet toe kan leiden.
    Goed idee van El.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super, dat ziet er weer mooier uit. En je hebt een beetje ongemerkt veel meer dan 15 dingen opgeruimd. Dus inderdaad een goede start was het zeker!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!