zondag 13 januari 2013

Klus 74 Wastijd

Vandaag is het wasdag. Niet alleen het beddengoed en de kleding wordt vandaag gewassen, maar onze Lobbes heeft een wasbeurtje nodig. Meneertje stonk een beetje. Zelfs manlief zei het al. Nou dan moet hij toch echt een badje hebben. Meneertje houdt er niet zo van, dus voor dat ik hem zover heb, dat ik hem onder de douche heb. Maar goed gelukkig is het nooit een groot gevecht. Nee zodra meneer door heeft dat hij onder de douche moet wil hij het liefst zover mogelijk wel van de douche, maar gelukkig als ik hem pak laat hij het gelaten over zich heen komen.
Eerst even goed insoppen. Uitspoelen en dan het heerlijke afdrogen. Meneer vindt dat het lekkerste van de heel wasbeurt haha.
Nou meneer weer schoon en de was ook weer gedaan. Ook heb ik nog een kussenhoes gemaakt, maar hier over kun je lezen op Onny's


 Wastijd: 30 minuten

1 opmerking:

  1. Wat een lekkere lieve (schone) Lobbes. Hij lijkt op onze boxer - die was dezelfde kleur, maar hij vond water geweldig! Liep het liefste de hele dag in de tuinsproeier in de tuin. Alleen had Beau een zware kop, dus toen hij een keer het kroos voor gras aanzeg en voorover plonsde in de sloot vond hij dàt toch een minder leuk avontuur...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!