zondag 24 maart 2013

Even geen klus, maar gewoon leuke dingen

Gister had ik even geen zin om verder te gaan met de klussen. Nee dit was een dag van doe waar ik zin in heb en verder niet. Al moet ik zeggen het eerste wat ik die dag gedaan heb was iets terug brengen naar de winkel, omdat het niet paste. Nu ik toch in de buurt van de kringloop was heb ik toch even binnen gekeken en wat een goed idee weer van me.

Want ging ik alleen maar om even te kijken of ze nog wat leuke tijdschriften hadden om mee te kunnen knutselen voor mijn Round Robin, die maar niet afkomt (Sorry Mir en Suus). Zo ging ik naar huis met veel meer leuks.
Kijk......
Ik vond 3 tijdschriften, 2 gordijnen (waar ik hele andere dingen mee ga doen) en 4 boekjes (ja heel op lettend het zijn er 5).
Ja voor de mensen die mij kennen eigenlijk al een giller. Ik en boeken. Ik ben niet de fanatieke lezer, maar zo nu en dan (vaak in de vakantie) wil ik nog wel eens een boek lezen. Ik bij de kassa zelf nog een boekje erbij omdat het Boekenweek is deze week. 

Toen ik thuis was begon ik gewoon in een boek te lezen haha wat grappig het boekje Kreeft waar alles in verteld wordt over de kreeft. Nou ik wilde je deze even niet onthouden. Ik heb er hard om moeten lachen toen ik het las. Ik citeer.

Hobby
Haar favoriete bezigheid is verzamelen en nog eens verzamelen. Zij kan alles gebruiken en bewaart ook alles. Alle kleine dingetjes worden keurig gesorteerd en weggelegd. Er komt een dag dat zij het misschien nodig heeft. 

En dan vind manlief het gek dat ik alles bewaar haha. Nou weer een mysterie opgelost. Al moet ik zeggen ben ik lang niet meer zo erg als vroeger. Al doet blogland daar weer geen goed aan haha. Ik zie vaak zulke leuke dingen voor bij komen en dan denk ik ja wil ik ook maken. hihi.

Ik heb het boekje niet uitgelezen (nee geen geduld voor dat is duidelijk), maar het was zeker leuk te lezen. Van de week de rest eens lezen ;-) en wie weet vind ik ergens de rust dat ik toch thuis kan gaan zitten lezen. Er is niets zo veranderlijk als de mens :D

Daarna heb ik heerlijk zitten haken. Ik wilde mijn tas graag afmaken. Helaas nog niet af. Nee het wilde niet zoals ik willen en heb hem dan ook een aantal keren uit moeten halen (wat wil je als je alles uit je hoofd doet en geen patroon volgt) Tot nu toe ben ik hier. 

Het handvatten moet er nog aan. Die had ik er al wel aan zitten, maar vond het niet mooi. Na wat gesurf op het net heb ik leuke handvatten gezien. Nu alleen nog kijken of ik ze ook zelf er aangehaakt krijg.

4 opmerkingen:

 1. ha ha ha..dank je wel voor het neerschrijven van het hobby stuk hihihi
  gaat met je tas helemaal goed komen geloof me
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuk dat stukje over de kreeft die alles verzamelt.

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Conny,
  Leuk wordt je tas. Ben benieuwd wat voor handvatten je hebt bedacht!

  Wat ga je met de gordijnen doen?

  X Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms moet je gewoon even lekker niets doen even geen klusjes enz....... :):) Wordt een mooie tas :) groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!