donderdag 21 maart 2013

Niet zo veel geklust of toch wel?

De afgelopen dagen heb ik voor jullie niet zoveel zichtbaars gedaan, maar ik ben weldegelijk bezig geweest. De hobbyruimte begint al aardig vorm te krijgen, maar ik wil hem jullie pas laten zien als hij echt af is dus sorry nog even geen foto's. Daarnaast ben ik bezig geweest met de SURPRISE Give Away (zie hier als je nog graag mee wilt doen), maar ja het is geen surprise meer als ik jullie nu al laat zien wat het is.

Ook ben ik nog druk met wat andere dingen (minder leuke dingen), waardoor het even stil is hier.
Toch wil ik even wat met jullie delen. De volgers die mij al langer volgen weten inmiddels wel dat mijn vriendin Mirjam ook diverse bloggen heeft. Zo heeft ze ook Mirjam Down Under. Inmiddels heeft ze op facebook ook een Down Under, waar je ook je verhaal kunt schrijven als je wilt. Nu was ik van de week weer in het dierenasiel om vrijwillerswerk te doen, waardoor ik in ene dacht, hier moet een foto van maken zodat ik hem op Mirjam's Down Under kan zetten. Omdat ik jullie dit verhaal niet wil ontnemen zet ik hem hier ook even ;-)

Pup's

Sinds half januari ben ik vrijwilliger bij het dierenasiel in Zeist. Een paar weken geleden werd hier een teefje met 6 pups afgegeven. In het begin mochten alleen de beheerder er bij, want als iedereen er bij gaat, is dat voor de pupjes niet zo goed, maar nu mocht ook ik er bij. Mama ging even wandelen en ik mocht even met deze schatjes knuffelen.
Pup's hier 7 weken oud
Na dat ik me heerlijk had geïnstalleerd krioelde de pup's om me heen. Alles is natuurlijk leuk om aan te zitten. Schoenen kauwen, veter strekken, jas snuffelen, haren happen en ga zo maar door. Heerlijk even een momentje om te genieten.
Lekker overal aanzitten
Natuurlijk is dit niet het enige wat ik doe. Er is altijd genoeg te doen in het asiel. Ze kunnen altijd vrijwilligers gebruiken (niet alleen in Zeist natuurlijk). Toen ik me aanmeldde als vrijwilliger dacht ik leuk een beetje wandelen met de honden. Ja dat doe ik ook, maar het is veel meer dan alleen maar wandelen. Hokken schoonmaken, voerbakken schoonmaken, wasje draaien, drogen en natuurlijk opruimen (en dat dan ieder uur). en dekens wassen. Dan hebben we het nog niet over de honden verzorgen gehad. De ene moet medicijnen hebben, de ander gewassen worden, de volgende heeft even wat extra knuffel aandacht nodig en ga zo maar door. Je komt altijd tijd te kort of beter gezegd handen en voeten te kort.

Dus mocht je ook een ochtend of een middagje in de week vrij willen maken om de honden of katten kan ook (Sorry duidelijk te merken dat ik een hondenmens ben) te helpen, dan zou ik zeggen neem eens contact op met het dierenasiel bij jou in de buurt.

P.s. er zijn nog pup's beschikbaar. Interesse in een stafford/tibetaanse mastiff mix, kijk dan even op Stichting Dierentehuis Zeist e.o.

2 opmerkingen:

 1. fantastisch dat je dit hier ook neerzet
  enne ik volg haar

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Conny,
  wat goed dat je dit vermeld. Doe al vrijwilligerswerk met mensen, maar heb vroeger in de Kinderboerderij en het asiel gewerkt. Erg leuk om te doen inderdaad!

  Ben benieuwd naar de je hobbyruimte inrichting! Waar blijven de foto's!?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!