woensdag 6 maart 2013

Klus 97 Weer eens een lade

Ik loop een beetje achter met mijn blogjes, maar vandaag ga ik even kijken of ik weer een beetje bij kan komen ;-)

Voor dat ik met vakantie ging ruimte is alle papier die rond slingerde op. Ik dacht slim te zijn en alles in een la in de bijkeuken te stoppen. Helaas toen ik alles erin had zitten zakte de la uit zijn voegen. Ik kreeg de la niet meer open of dicht zonder brute kracht. Ik vond het op dat moment even te veel en liet het zo zitten, want ik kon er op dat moment toch niets aan doen. Maar vandaag (dat was afgelopen maandag) is de la toch echt aan de beurt.
Na een boel brute kracht had ik eindelijk de la open (hij was aan de rechterkant uit de geleider gezakt pfff)
Dit lag er allemaal. nou maar eens goed uitzoeken dan.
 Alle papieren lig ik even op het aanrecht die zoek ik allemaal even uit.
 Al het andere eruit en op de plek leggen waar het wel hoor en dan is de la al leeg. Even schoonmaken met een doekje en alles kan er weer in (als het uitgezocht is natuurlijk)
 Toch kan er wel veel weg hoor. Na alles papieren bekeken te hebben is dit het stapeltje wat weg kan.
Hup bij het oud papier. De andere papieren waar ik nog wat mee moet doen leg ik op tafel zodat ik hier straks wat mee kan (ga) doen.

En wat zal ik met deze agenda's doen. Ik gebruik ze helemaal niet. Mmmm weggooien dan maar? Wat mij betreft wel, maar mocht er iemand zijn die het wilt hebben ik zal het nog even bewaren. Reageer hier onder dan even dat je een agenda wilt hebben wel welke van de twee. Als ik geen reacties krijg, gaan ze als nog over twee weken weg.
 En dit is het eindresultaat. Ja Ok√© aan het rommelbakje heb ik niets gedaan, dat doe ik een andere keer wel.
Nu is het tijd voor een bakkie thee en een boterhammetje en omdat ik toch lekker zit kan ik meteen even de folder doorspitten kunnen die zo ook bij het oud papier. (Ooo wat ben ik lekker bezig)
 Na de lekker break ben ik begonnen aan de papier. Een groot deel is weg, maar nog niet alles daarmee ga ik volgende week weer verder. Ik vind het idee van El (van Inhaalslag in 365 dagen) wel een goed idee (hopelijk kan ik me hier ook aan houden). Ze doet iedere dag 30 minuten papierwerk. Ik neem me voor het een keer per week te doen. De vraag is alleen welke dag het beste voor mij uitkomt. Dat ga ik nog even ondervinden.

Na alle administratie vond ik het tijd voor iets leuks. Ja de Pasen komt er aan en ook hier wil ik het gezellig maken dus .....
Ik had de paaseitjes al in huis (gewoon gekocht in de supermarkt) De taken had ik gevonden in tijdens een wandeling met de hond. Ze lagen gewoon op de grond er ze zien er zo leuk uit. Dit is het resultaat naar wat creativiteit de vrije loopt te laten.  (Van de week zal ik op Onny's mijn andere creatie's laten zien)

Opruimtijd lade: 20 minuten.
Administratie wegwerken: een paar uur (te lang dus)

5 opmerkingen:

 1. Lekker bezig geweest!
  En wat een gezellige Paastak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat papier in de bak, schelt ruimte. En weer een mooie lade (die open kan)...

  Leuk die paasvakantie, ben benieuwd naar je andere creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vakantie? Tak zul je bedoelen denk ik ;-)

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De flow agenda komt volgende week mee jou kant x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!