maandag 25 maart 2013

Klus 106 Kleefplekken in de bijkeuken en laatjes plakken

Nou de kleefplekken konden wel weer een beurt gebruiken. Ik was al weer aan de gang toen ik me bedacht dat ik nog foto's moest maken dus op deze eerste foto zijn al wat spulletjes verdwijnen. Maar jullie krijgen bij de andere twee wel weer een aardige indruk hoe erg het was. 

Waarom ik deze kleefplekken toch niet onder controle krijg. Het is zo makkelijke om even hier want neer te leggen. Vaak begint het bij de kast bij de deur. Hier ligt altijd wel een tas van mij (die wil ik ook niet op een andere plek hebben hoor), maar zo komt er steeds wat bij, Als het hier te vol wordt komt kastje nummer twee aan de beurt omdat het zo makkelijk is. Het keukenblad is ook zo'n plek waar veel dingen lekker blijven staan, want ze staat toch niet in de weg. Ik moet gewoon wat vaker deze kleefplekken opruimen, want zoveel werk is het eigenlijk helemaal niet, maar ja je moet het gewoon ff doen hé. 

Nou vandaag hoop ik het wat regelmatiger bij te kunnen houden zodat hier niet steeds die bom barst. Na even opruimen ziet het er zo uit.
Ja er ligt nog van alles, maar de spullen links liggen er altijd, op de schoenendoos na. Hier zitten nieuwe schoenen van manlief in en ik ben benieuwd wanneer hij ze nou eens aan gaat trekken. Hij heeft ze zelf gekocht, maar ze staan inmiddels al een week of wat zo op de kast te staan, dus even afwachten hoe lang dit gaat duren ik zeg er even niets van ;-) De spullen recht zijn sjaals en mutsen. Ze passen niet meer op de kapstok en eigenlijk wil ik ze gewoon graag in de was gooien en opruimen, maar helaas denkt het weer daar nog even anders over.

En bij deze plekken kun je eigenlijk niet eens zien dat ze opgeruimd zijn, want ze liggen al weer vol met de laatjes die nog geplakt moesten worden, dus dit ook maar meteen ff gedaan en ja ze konden er echt niet staan voor dat ik het opgeruimd had hoor.
Kan ik van de week ook weer verder met mijn hobbyruimte. Die begin al aardige vormen aan te nemen dus wie weet kan ik het jullie binnenkort laten zien.

Kennen jullie deze nog? Die liet ik jullie hier zien. Ik kocht ze in Spanje toen ik met vakantie was. Toen had ik dit idee al in mijn hoofd, maar ik moest eerst leren haken.
Nu mijn gehaakte tas af is, kan ik deze onderste twee ook gebruiken. Wil je het eindresultaat zien kijk dan even op Onny's 

Opruimtijd: 45 minuten

3 opmerkingen:

 1. Goed bezig :):) lekker opgeruimd! Groetjes Janny
  Creatiefmetmij.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gegraaf is weer lekker aan kant.
  Ben benieuwd wanneer je man de schoenen wil gaan dragen, of zijn het sandalen? Dan staan zeer nog wel een tijdje ;-)
  Ik ga even op Onny's kijken naar je tas!

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!