donderdag 28 maart 2013

Klus 108 Hobbyruimte en Pizza of toch niet

Vandaag ben ik weer bezig geweest met de hobbyruimte de kasten zijn bijna ingeruimd Of dit precies de juist indeling is weet ik nog niet, maar goed het ruimt wel even lekker op. Mijn kamer begint steeds meer kamer te worden. Nu wil ik eigenlijk nog wat leuke dingen aan de muur voor dat ik het jullie wil laten zien, zodat het echt af is. Dus jullie moeten echt nog even wachten.

Omdat ik zo druk was en nog geen boodschappen gedaan had heb ik vandaag ook heerlijk makkelijk gedaan. Zelf pizza maken. Makkelijk??? Ja wel als je broodpizza maakt. Een recept wat ik van mijn moeder leerde (en voor iedereen die net als ik geen broodkapjes eet) Ik ben waar alle broodkapjes en als ik er genoeg heb maak ik broodpizza. Vandaag was ik iets te vroeg wat zoveel kapjes had ik nog niet, maar ach gewone sneetjes doen het ook goed.
Het is heel makkelijk. Zet de oven aan. Kapjes (sneetjes) op het bakrooster, curry (of een andere pittige saus zoals bbqsaus) over het kapjes smeren. Salamiworst erop, paprika (of net wat je in huis hebt bv tomaat, komkommer of zo) erop, een paar plakjes kaas er over en hup de oven in. Een minuutje of 15 in de oven (tot de kaas goed gesmolten is) en klaar. Het is dan wel geen echte Pizza maar wel net zo lekker :-D
Ook maak ik nog even een kleinigheidje voor een vriendin die me regelmatig helpt. Ik laat jullie nog even niet alles zien, want dan verpest weet iemand anders ook wat ze krijgt ;-)
 Ik stopte er nog lekker paaseitjes bij, want met deze dagen hoort dat er gewoon bij.
Deze zakje maakte ik ook voor een paar andere mensen zoals de hondenuitlaat (die Lobbes meerdere keren per week uitlaat) en de visboer (waar ik altijd de visjes haal voor Lobbes) als dank.

Inruimtijd: niet bij gehouden

3 opmerkingen:

 1. Hoi Conny,
  Leuk dat we morgen hebben afgesproken en nou vond ik net ook nog je kaartje bij de post! Lief, dank je wel.

  http://www.stoffenspektakel.nl/stoffenspektakel-agenda/informatie/405

  Deze link bevat het adres voor morgen, zit ook in je mailbox.

  Wat zien die pizzatas er lekker uit! Die ga ik onthouden...
  Tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er overheerlijk uit ♥ en wat een leuke dingen maakte je

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. broodpizza, ga ik een keer proberen...... had een leuke lunch geweest voor vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!