vrijdag 15 maart 2013

Klus 104 Bijkeukenkast weer twee schapjes

Van de week deed ik al een schapje vandaag zijn schapje twee en drie aan de buurt.
En ooo wat kom ik tegen. Een schoenendoos met.....
De sjaal, muts en handschoenen die ik kwijt was. Best handig he zo af en toe opruimen. Alleen jammer dat ik ze pas weer vind als ik al weer nieuwe gekocht heb. Maar goed nu dus lekker goed bij elkaar opbergen dus.
Een stickervel voor de containers, omdat de we de container een tijd terug niet meer terug konden vinden, maar ja we hebben hier inmiddels ook al weer nieuwe voor gekregen van de gemeente met chip en nummer erop, dus nu eigenlijk overbodig. Eens even goed overnadenken of ik ze nog wel ga oppakken.
 Een handdoek om getoverd tot magazine-houder, die eigenlijk nog opgehangen zou moeten worden, maar is dit nog wel noodzakelijk? Volgens mij niet meer dus wat ga ik er dan mee doen? Nou leg maar weer even in de kast daar denk ik nog even over na.

Plastic zakken met.....
Verlengsnoeren. Zie ik wist dat we er nog meer hadden. Alleen een beetje jammer dat ik ze niet kon vinden. Die moeten nu dus gewoon bij de andere elektra spullen zodat ik ze de volgende keer wel kan vinden. En een tas vol spullen die uit mijn vorige auto komen. Het meeste had ik nog niet gemist. Dus een hele boel kan ook gewoon lekker weg.
Alles weer in ruimen en dan .....
Dan ziet het er zo weer uit.Opruimtijd: 30 minuten

2 opmerkingen:

  1. Super! Leuk zo'n voor en na foto. Ziet er weer goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er een stuk opgeruimder uit weer. en het terugvinden als je dingen al opnieuw hebt gekocht klinkt heel bekend..... maar met het doelbewust bloggen en opruimen kan je de volgende keer wellicht ook even een zoekbericht in je blog eroverheen gooien om iets terug te vinden ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!