vrijdag 5 april 2013

Bingo.....

Vandaag ging ik weer even naar de kringloop in de stad. Hier kom ik niet zo vaak, maar hier hebben ze bijna altijd wel iets leuks liggen. Zo ook weer vandaag. 
 Ik was op zoek naar domino en kaarten. Die vond ik :D
Maar ook vond ik dit nog. 
Ja Bingo met roulette. Ik bedacht me daar te plekken een leuk idee en na dus deze mee. Ik vond vroeger spelletjes spelen altijd zo leuk. Tegenwoordig speel ik niet zoveel spelletjes meer. Nu dacht is misschien is het wel leuk om met jullie bingo te spelen. Dus bij deze wie wilt er mee spelen met mijn spelletje bingo?

Wat moet je doen?
Je hier onder opgeven. 
De eerste 14 aanmelders kunnen meespelen. (ik heb namelijk maar 15 kaarten en de 15de kaart heb ik al weggegeven, in mijn hoofd dan, aan de persoon die het leukste woord bedacht heeft in deze blog)
Doorgeven welke kleur jij het leukste vind BlauwGeelRoodGroen of Oranje

Ik ga ieder dag 2 nummer trekken en in het weekend doen we een bonusspel. Dit kan iedere keer anders zijn. We spelen voor de kleur en voor een kruis. Dus de diagonale van linksboven naar rechtsonder en van linksonder naar rechtsboven. Heb je er een van vol dan zeg je BINGO!! Je heb een hele dag de tijd om BINGO te zeggen (wel zo eerlijk hé) Als er dus 2 tegelijk BINGO hebben krijgen jullie gewoon alle 2 wat. Wat de cadeautjes gaan zijn?? Daar moet ik nog even over denken, maar ik bedenk wel wat leuke aardigheidjes :D

Jullie kunnen je opgeven tot 10 april of als de plekken vergeven zijn houd het ook op. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en gezellig mee spelen.

Ik hoop dat voor iedereen de spelregels duidelijk zijn. Zo niet vraag even dan :D

9 opmerkingen:

 1. enne.... als we de volgende Q nou eens gewoon gezellig spelletjes gaan doen? hapje.... drankje... gezellig! ahum, datum prikken. nog niet gedaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een ontiegelijk leuk en orgineel idee heb je bedacht.

  Ik zal me dan ook aanmelden, vind ik wel leuk. Ik kies kleur rood :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook wel meedoen, met groen. Wat origineel zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk meiden dat jullie mee doen. Er kunnen nog meer mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook wel meedoen. Kleur maakt niet uit .
  En dat avondje spelletjes doen lint me ook leuk!

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ook mee doet. Toch wil ik graag een kleur van je hebben, want met die kleur speel je namelijk ook.

   dat avondje spelletjes doen, is voor mij en mijn vriendinnen (een Q-dag avond in dit geval) Mirjam is een van deze vriendinnen, maar ik wil best wel een keer een andere dag/avond organiseren als daar animo voor is :D

   Verwijderen
 6. Ik wil graag meedoen :) Kleur blauw! Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!