donderdag 25 april 2013

Klus 122 Goed doel

Vandaag geen klus in huis. Nee vandaag loop ik een rondje in de wijk. Dat is mijn klus voor vandaag. Ik collecteer voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Ik heb zelf geen kinderen, maar iedereen wil toch het beste voor zijn kind? Helaas is ‘het beste’ verre van de realiteit voor bijna 400.000 kinderen in ons land. Zij staan langs de zijlijn. Dingen die voor andere kinderen ‘gewoon’ zijn, zijn voor hen vaak niet weggelegd. Geen fiets, maar lopen naar school. Je verjaardag of een schoolreisje overslaan, omdat er geen geld voor is. Nooit eens een dagje uit kunnen, laat staan op vakantie. Geen gezellige kamer maar een matras op de grond. Het komt vaker voor dan u denkt.  Door te collecteren voor Kinderhulp help in een hand om te zorgen dat armoede het geluk van kinderen niet in de weg staan, want ik gun ieder kind het beste.

Heb jij geen collectant gezien? Het kan natuurlijk dat je op dat moment niet niet thuis was. Als het goed is heb je dan een kaartje in de bus gehad. Wil je graag als nog geven dat kan. Je kunt ook GELUK sms naar 4333. Dan wordt er 2,50 voor jou overgemaakt naar Kinderhulp.

Opruimtijd: 80 minuten (1 uur en 20 minuten)

3 opmerkingen:

 1. Zoooooo goed van jou dat je dit doet , je bent een kanjer !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach voor mij een kleine moeite en voor de kinderen een groot plezier

   Verwijderen
 2. Ik ben trots op je, je zegt zelf kleine moeite, maar het zijn meest dezelfde waar een beroep op wordt gedaan, dank je wel dat je dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!