zaterdag 20 april 2013

Klus 118 De kleefplekken in de bijkeuken

Ook vandaag hou ik me bezig met kleefplekken. De kleefplekken in bijkeuken. Ja ook echt weer nodig.
Oké de handdoek en deken van Lobbes konden niet in de kast van de week, omdat de hele bijkeuken vol stand met spullen van de bergruimte. Zoals hier te zien is, maar nu kan ik gewoon weer bij de kast dus opruimen. De nieuwe schoenen vond ik in mijn witte kast uit de bergruimte. Deze kocht ik vorig jaar meteen met het zwarte paar, omdat ze zo lekker zitten. Echt schoenen voor van de zomer. Dus deze gaan de schoenenkast in. Alle andere ook op hun plek en het ziet er al weer zo uit.
Hup op naar de volgende plek. Duidelijk een zaakje van pleur hier maar neer. Ooo wat ernstig zeg als je het zo op foto ziet. 
 Er liggen 3 tassen op de kast een beetje overdreven hé. Ik kan er maar met één tegelijk lopen. De andere kunnen dus gewoon lekker in de la, bij de andere tassenvriendjes. De mutsen, sjaals en handschoenen mogen nu wel opgeruimd worden. Die gaan naar boven in de wasmachine en dan ruim ik ze daarna lekker schoon op. De tennisbal mag ik de la van Lobbes in en de kam ook. De doos (met enveloppen van mijn werk) had ik van de week al mee moeten nemen naar mijn werk, maar vergeten dus dat doe ik maandag. Die mag dan ook nog even hier blijven staan. 
Kijk zo ziet het er weer stukken beter uit hé. Nu kijken of ik ook hier de komende 40 dagen de boel opgeruimd kan houden.

Opruimtijd: 15 minuten

3 opmerkingen:

 1. Lekker alles weer opgeruimd :):) Weet je wat je ook kunt doen zet er een mand neer en daar kunnen dan alle spullen in ;) weet niet of je dat handig vind, voor mij werkt dat vaak wel ;) Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er weer lekker opgeruimd uit hoor :) en kleefplekjes blijf je denk ik toch wel houden. Maar als je ze maar met enige regelmaat opruimt is dat ook niet erg natuurlijk.

  Maak er anders een onderdeel van in je wekelijkse rondje door het huis. Of laat t aansluiten op wanneer je bijvoorbeeld de wc schoon hebt gemaakt, dat je dan even die plekjes rondloopt en weer opruimt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, was de vorige opruimsessie 40 dagen geleden?
  Dan viel het nog wel mee - hihi

  Hoe staat het met je to-do-lijstje op de foto van Lobbes? Alles kunnen wegstrepen? Vast wel, je bent zo lekker bezig!

  xx Emilie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!