vrijdag 5 april 2013

Klus 111 Nieuw laagje op de potjes en de meterkast

Zoals ik jullie eergisteren vertelde wilde ik potjes spuiten. De eerste laag bracht ik aan helaas niet goed genoeg dus gister nog maar een laagje aangebracht. Hier kun je nog zien wat eerst de kleur was. Niet echt een fleurig kleurtje vond ik, maar daar komt verandering.
De volgende laag is een heerlijk kleurtje daar ga ik van het weekend mee aan de gang.

Nu ik toch in de bijkeuken bezig was dacht ik, ik ga lekker verder met de kast de volgende schapjes doen. Helaas dat ging nu even net wacht k had precies de spuithoek gemaakt voor de kastdeuren. Alleen de meterkast kon nog open dus.......Dan maar die meterkast. 

De meterkast zo kast waar je weinig in kwijt kan, maar toch wel wat dingen in kwijt wilt, omdat het anders zonde van de ruimte is. Deze kast heb ik al een heeeeel tijd niet meer opgeruimd laat staan schoongemaakt, dus hup aan de gang.

Eerst alle spullen eruit halen
 Mmmmm waarom heb ik eigenlijk een alleshouder al de plastic tassen er toch allemaal naast liggen of heb ik gewoon te veel plastic tassen gespaard? Meteen maar even goed opruimen. Ik zag laatst zo'n filmpje over dat je plastic tassen kunt vouwen tot driehoekjes, misschien wel handig dan passen ze was wel allemaal erin.

Maar eerst ook deze plank even uitpakken. Die doos is er zo uit, maar wat ligt er eigenlijk allemaal op? Nou zo ook maar even uitzoeken. Wat hangt die modem daar eigenlijk raar? Ik durf er niet aan te komen want zo heb ik geen internet meer. Dat is niet de bedoeling, want dan kan ik niet meer bloggen en erger nog ik kan jullie blogjes ook niet meer volgens dus afblijven dus.
 Deze laat ik ook maar staan te bang dat ik iets beschadig. Hier staan al onze foto's en bestanden op die ik via mijn lappie zo kan ophalen. (Heerlijk hoor niet bang hoeven zijn als je lappie kapot gaat, dat je dan alles kwijt bent.)

Nou maar even een soppie pakken en schoonmaken maar want zoals je ziet het is echt wel nodig.
 Na een boel gesop, stofzuigen, uitzoeken en inpakken ziet het er dan zo weer uit. En ja de modem hangt ook weer netjes. Toen ik aan het schoonmaken ging zag ik 2 schroefjes in de wand, waar hij aan hoort het hangen. Hup erop en hangen maar. De doos even goed uitgezocht.
 Deze spullen gaan naar een andere plek. De veters horen bij de schoenenspullen, de opladers in de la met alle andere elektraspullen en de papiertje ga gewoon de papierbak in.
 De plastic tassen allemaal opgevouwen. Nee niet allemaal in een driehoekje. Dat vond ik echt te veel werk, dus gewoon opgevouwen en netjes in de alleshouder gedaan. Het paste er allemaal makkelijk is en wat een ruimte heb k nog over zeg. Helaas past de stofzuiger (die voorheen hier altijd stond) niet meer de nieuwe stofzuiger is te groot en dan kan de deur niet meer dicht. Maar deze ruimte kan ik natuurlijk wel gebruiken voor iets anders.
 Ja mijn voorraadje emmer :D Altijd handig. Ik gebruikt ze overal voor en geeft ze ook regelmatig af aan de een of ander, omdat ze het ook zo makkelijk vinden ;-)

Spuit tijd: 15 minuten
Opruimtijd: 45 minuten

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk weer! Ziet er weer schoon en netjes uit :) groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er weer een stuk beter uit. En je potjes schieten al aardig op. Lekkere kleur wordt het!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha zit nog weinig kleur aan hoor. Het is nu wit gespoten, maar ik heb roze in de aanslag :D

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!