vrijdag 19 april 2013

Cijfertje Cijfertje aan de wand, welke kleur is het mooiste in dit land?

Ja natuurlijk heb ik vandaag weer cijfertjes
Jullie krijgen van mij de cijfers
3
en 4

Oké de cijfers van vandaag zijn dan blauw, maar we gaan wat doen met de mooiste kleur van DIT land. Dus juist ja ORANJE!!!!

Zoals afgesproken zou ik ieder weekend iets extra's doen. Omdat de troonswisseling er aankomt (en er al zoveel oranje cijfers zijn gevallen) heb ik besloten dat jullie ook nog een Holland pakketje kunnen winnen. De eerste die de oranje rij VOL heeft, kan dit pakketje winnen.
Dus aankomende week is het oranje week. De hele week trek ik oranje cijfers. Dit houd ik alle cijfers die voorbij komen mag je ook in je oranje rijtje afstrepen. Tot de eerste bingo heeft. Voorbeeld. Stel dat jullie een gele 6 van me krijgen dan mag je de gele 6 weg strepen maar ook je oranje 6. 

Nou ik ben benieuwd weer de eerste bingo gaat krijgen.

Helaas heeft niet iedereen op mijn vraag geantwoord, maar als het goed is hebben jullie de volgende aantal cijfers weg kunnen strepen.

Mirjam 2 en 3 
Inge 7 en 0
Haakjuffie 2 en 5
Emilie 3 en 3
Janny 4 en 1
Tineke 6 en 0

KLOPT DIT???????

13 opmerkingen:

 1. hoe bedoel je precies? ik heb op 1 kaart 2 vakjes kunnen wegstrepen en op de andere kaart maar liefst 1. fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog even na gekeken, maar als het goed is heb jij een kaart met 1 cijfer die je kon doorstrepen en de andere kaart met 3 cijfers. (sorry foutje van mij)

   Verwijderen
 2. Ik snap het ook niet echt meer, hoe moeilijk kan bingo zijn hahahaha :):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap het.... En het klopt hoor :):):)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je het snapt. Ik dacht al leg ik het nu zo dom uit. Voor mij is het natuurlijk heel makkelijker van jij mijn stoel, maar ja als ik het jullie niet goed uitleg dan gaat die bingo lang duren hé hihi

   Verwijderen
 4. op mn linkerkaart blauw 3 lnksboven, heb ik er 3 (3 blauw, 13 geel en 18 oranje)
  maar op mn rechterkaart blauw 2 linksboven, heb ik er 4 (10 geel, 27 rood, 22 en 1 oranje).....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo krijg ik natuurlijk nooit een valse bingo, maar voor nu wil ik iedereen even vertellen hoe het zit dus. Emilie kijk nog even naar de cijfers, want eentje klopt er niet. iets met tweeen en oranje wat geel moet zijn ;-)

   Verwijderen
 5. Hoi Conny ik zal wel de simpele zijn maar ik heb alleen 13 groen voorbij zien komen dus hoe ik dan aan 6 en 0 kom??????????/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooo lieverd ik hoop toch dat je ook voor de volle kaart speelt of speel je alleen voor de groene rij?

   Verwijderen
 6. Voor mij kloppen de aantallen :) van de weggestreepte nummers.....

  Had van de week wel een reactie gegeven, maar via de mobiel komt die niet altijd helemaal aan. Maar je houd het heel goed bij hoor ;)


  gr. Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zie dom, vroeger blond, maar ik heb alle cijfertjes dus zal eens even gaan strepen, (ik houd niet van spelletjes) 8 kinderen en niet van spelletjes houden pfffffff
  Dat liet ik mijn man doen, knutselen heerlijk,oepssss ik ben wel erg eerlijk!!!!
  Maar ik doe met liefde mee,...............................ga even strepen en misschien roep ik straks wel bingo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag best eerlijk zijn hoor. Ik hou daar wel van :D Een van de kinderen mag het bingo spel ook spelen hoor of je man, maar ja als ze wat winnen mogen ze het ook houden hé :P

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!