donderdag 18 april 2013

Klus 116 de bergruimte

Vandaar heeft manlief de twee kleine vriezers weggebracht. Fijn, want dat geeft weer ruimte. Andere mensen mogen weer blij zijn met deze vriezers. De kast staat op zijn plek en er zijn weer wat extra spullen in de kast gezet. De ene kant van de ruimte is zal als ik hem wil hebben. Helaas de andere kant nog niet. Nee de vrieskist en de grote vrieskast moeten eerst nog weg. Ze staan te koop. Dus even afwachten. Hopelijk zijn ze snel verkocht. We hoeven de hoofdprijs er ook weer niet voor het hebben dus. Nou ja even afwachten dus.

Inmiddels is de bijkeuken weer leeg. Werd ook wel weer tijd. Ik ergerde me al drie keer in de rondte aan alle spullen die net voor de kast laten. Ik heb al diverse keren gedacht: Mmm dat kan ik nu niet bij. Maar goed voor nu is de bergruimte weer even klaar. Als de andere vriezers ook weg zijn, zal ik weer verder gaan met de bergruimte en deze zo naar mijn zin maken als ik nu in mijn hoofd heb.

Manlief heeft ook nog even het stapeltje wat ik voor hem neergelegd had uitgezocht. Ook weer geregeld Heerlijk.

Sorry vandaar even geen foto's de batterij was leeg.

Opruimtijd: 60 minuten

3 opmerkingen:

  1. Heb je nog geen reactie gekregen van die geïnteresseerde persoon dan? Balen..
    Fijn dat de twee kleintjes wegzijn, scheelt een hoop ruimte!!

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jawel dat.ze het niet doet ze wilde zelf ook graag een nog grotere dus mailtje naar nummer 2 nog even afwachten dus.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!