woensdag 3 oktober 2012

Klus 32 Gagare/buiten berghok deel 3

Vandaag ging ik toch weer even verder met het berghok. Ik wil graag dat van het weekend de cabrio naar binnen kan, maar ja dan moet het wel opgeruimd zijn natuurlijk. Vandaag had ik niet veel tijd maar ik kan er nog wel even een half uurtje aan besteden. Met een beetje hulp van manlief hadden we de eerste spullen zo weer op de grote schap liggen.
Het voorste deel kunnen nog allemaal spullen komen te liggen. Nog ruimte zal. Achter op liggen de tuinset. Daarvoor een campingtafeltje waarvan ik zo iets had weg of niet? Nou het voordeel van de twijfel, maar volgend mij had ik hem gewoon weg moeten gooien. Als hij over een jaar nog niet gebruikt is gaat hij als nog gewoon weg ;-) Best lekker dat opruimen. De visspullen van manlief konden ook gewoon blijven staan. Hij vis toch bijna nooit en al helemaal niet in de wintermaanden dus tegen die tijd dat hij ze nodig heeft is de cabrio ook al weer eruit.
De kast zal nog verplaatst moeten worden, maar ja die stond nog helemaal vol, dus dat werd nu niets. Het eerste schapje maar even leeg gehaald. Nou die kan ook wel even een schoonmaak beurt gebruiken dus hup even een doek er over heen.
Zo dat ziet er weer goed uit.
Weer een stapje dichter bij hopen dat ik morgen iets meer tijd heb dat ik wat meer kan doen.
 
 
Opruimtijd: 30 minuten 

Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

1 opmerking:

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!