maandag 1 oktober 2012

Klus 31 Losse eindjes (boeken enzo)

Vanavond heb ik van alles gedaan. Ik zal maar zeggen alle losse eindjes weer even vast gemaakt.

Eergisteren kreeg ik een tip van mij vriendin Mirjam. Ze was naar een boekenmarkt geweest en had boeken gekocht voor 1 euro of 50 cent. Ik ben geen grote lezen, maar voor een paar euro wil ik best wel wat boekjes hebben. Dan doet het in ieder geval niet zo pijn als ik het boek niet leuk vind of helemaal niet lees ;-) Gister was die boekenmarkt er ook nog. Dus op naar de boekenmarkt. Ik kan je vertellen ik heb heel wat leuke boekjes mee genomen. Kijk: Links zie je alle boeken die ik gekocht heb. Het stapeltje rechts zijn boekjes om weg te geven aan .... Dat zeg ik nu niet wat wie weet lezen ze dit wel ;-)
Dit linker stapeltje zijn voor mijn kinderspeelgoed mand. Zo hebben de kindjes ook wat te lezen bij Tante Conny. De boekjes of de rechter foto zijn allemaal voor mezelf. Leuke hobbyboekje om weer ideetjes om te doen en een diepvriesboek. Misschien staan hier nog handige tips in, voor een groot verbruiker van vlees als ik (beter gezegd mijn hond), met 4 vriezer vol vlees zijn goede tips natuurlijk altijd welkom ;-)
Deze stapel boeken gaat meteen naar boven het eerste boven heb ik al om mijn nachtkastje liggen om gelezen te worden. Van de week zal ik eens tussen deze boekjes kijken welke ik ga kiezen voor mijn vakantie om mee te nemen.
De 2 boekjes voor aan op de foto komen in mij la in de woonkamer te liggen hier staan allemaal leuke teksten in. leuk om zo even te lezen. Zoals deze bijvoorbeeld:
Deze heb ik gister van mijn vriendin Mirjam gekregen, toen ik na mijn boekentocht even bij haar langs was geweest om bij boekenaanwinst te laten zien. De flow pak ik meteen mee op de bank en ga ik zo nog even lekker zitten lezen, maar voor dat ik dat ga doen pak ik al vast de eerste 2 boekjes in.
De ene is al voor morgen. Dan is manlief jarig. Vaak koop ik iets leuk of weet ik iets origineels te bedenken voor zijn verjaardag, maar dit jaar was ik totaal niet creatief genoeg (waarschijnlijk door alles wat er momenteel in ons leven speelt), maar op de markt vond ik een leuk boekje voor hem. Gewoon als aardigheidje.
 Zoals in het boekje met die leuke teksten al stond (helaas is het te slecht te lezen op de foto)
LIEF HEBBEN LEER JE DOOR LIEF TE HEBBEN. Wat een heerlijke zin. Vind je niet?

Verder heb ik nog heel veel gedaan, maar dat is even te veel om daar ook nog een heel verslag over te doen. Ik heb namelijk, vlees uit de droger gehaald, nu vlees in de droger gedaan, diverse mailtjes de deur uitgedaan die echt gedaan moesten worden, vleeslevering afgerond (die vandaag verstuurd moest worden), administratie bij gewerkt en ga zo nog maar ff door. Gewoon te veel. Ik kan je zeggen ik heb nog geen moment rust gehad (OK nu dan, omdat ik aan het bloggen ben met een koppie thee erbij) en wil dan nu ook echt nog even een half uurtje kunnen genieten van mijn flow voordat  ik naar bed ga.

Ik zeg tot overmorgen, want morgen ga ik met manlief lekker genieten van de avond. Het is ten slotte zijn verjaardag.


Opruimtijd: TE lang.

Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

2 opmerkingen:

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!