zaterdag 6 oktober 2012

Mijn manier

Zoals jullie weten doe ik mee aan het project een kastje per dag. Ik ben aangestoken door mijn vriendin Mirjam zei is begonnen met het 365 dagen project: iedere dag van het jaar 'iets' doen of maken en het resultaat daarvan delen. Uit eigenlijk vind ze het zo leuk dat ze diverse blogs heeft en ik ben even van haar trouwen lezen ;-) Op dit moment lees ik van haar Mirjam Down Under, Clean House Clear Head en Boel in love. Heerlijk vind ik dat, maar soms kom ik een beetje in de knoei met mijn tijd. Een klusje doe, blog schrijven en dan ook nog alle andere blogjes lezen. Ik heb jullie vorige week ook aangegeven dat ik het anders zou gaan doen. OP MIJN MANIER. Nou ik kan jullie inmiddels vertellen dat ik mijn manier denk ik wel gevonden heb. Ik vond het zo jammer om kortere blogjes te moeten gaan schrijven, omdat ik dan geen tijd meer had. Nu doe ik het anders en toch lezen jullie nog steeds gewoon lekkere blogjes zoals je het eigenlijk van me gewend was. Ik schrijf namelijk alles een dag later. Dus dat houd in wat jullie vandaag lezen heb ik gister gedaan. Dus jullie lopen eigenlijk een dagje achter, maar ach dat maakt toch niet zo veel uit WEL?

Ik doe ook dit lekker op MIJN MANIER!!! Zoals iedereen volgens mij moet doen. Laat je vooral niet door een ander wijs maken dat iets op een bepaalde manier moet. Nee dat hoeft echt niet iedereen kan lekker op zijn eigen manier te werk gaan HEERLIJK!

4 opmerkingen:

 1. En zo is het. Zolang jij tevreden bent, is het toch prima.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. precies Karen al vind ik het ook wel heel erg leuk als jullie te vrede zijn want ook daarvoor schijf ik deze blogjes ;-)

   Verwijderen
 2. Heel goed van je. Je kunt het zien als een onderdeel van het opruimproces. Je stelt nu prioriteiten in de breedste zin van het woord. Wauw wat een winst heb je al bereikt!
  Helemaal goed, en ook al reageer ik niet altijd (dat zijn dan weer mijn prioriteiten), ik lees je blokjes wel.

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal goed Antia. Je hoeft ook echt niet altijd te reageren dat doe ik ook niet hoor. Ik lees ook alles, maar reageer ook niet overal op. Zoals ik hier boven al geschreven heb. Iedereen kan lekker op zijn eigen manier te werk gaan. DOe dat ook vooral.

   VRIJHEID BLIJHEID zeg ik altijd ;-)

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!