donderdag 25 oktober 2012

Klus 48 Sjaaltjes en sieraden

Mijn koffer had ik meteen opgeruimd, maar de sieraden en de sjaal nog niet. Dat moet ik nu ook meteen maar doen. Natuurlijk stelt het niet zoveel voor. De sieraden liggen nog op een hoopje, omdat ik hier eerst een goed systeem voor moet hebben. Het sjaaltje kan ik zo bij de andere sjaaltjes proppen of misschien toch niet?

Tijdens de vakantie zag ik een mooie manier om alle sjaaltjes overzichtelijk te hebben. Een soort opvouwen maar dan anders. Ik was met de eerste 2 mandjes al begonnen voordat ik dacht aan een foto maken, maar hier zie je nummer 3 die net zo erg was.

 
En nu.... Nu pas het zelfs in 2 mandjes i.p.v. 3 mandjes, maar ook hier moet toch nog een iets andere oplossing voor gaan komen. Ik wil straks alles bij elkaar hebben. Ik heb al wel een idee alleen nu moet ik het nog kunnen vinden (dat zal wel weer niet). Nou ja we zien wel voor nu ligt het er in ieder geval weer netjes en overzichtelijk in.


Opruimtijd: 30 minuten

5 opmerkingen:

 1. Wauw, dat ziet er wel weer strak uit. Hoe heb je ze zo gekregen of is dat niet uit te leggen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat je het zo snapt anders zal ik er nog een paar foto's van maken, maar je pakt de sjaal aan beide uiteinden. Dan sla je hem dubbel, zodat je de uiteinden tegen elkaar hebt liggen. Aan de andere kant heb je dan een soort lus daar stop je he hand tussen en dan draai je in tegen gestelde richting zodat hij opgerold wordt. Het uiteinden stop je vervolgens in de lus en dan blijft het zo zitten. Misschien een beetje ingewikkeld zo, maar het is heel makkelijk.

   Verwijderen
  2. Het klinkt wel makkelijk. Zometeen ga ik het even in de praktijk testen, maar ik denk wel dat het goed komt.

   Verwijderen
 2. handig!! ik heb nu die hanger van de Ikea, maar die vind ik helemaal niet handig. het kreng kun je niet aan een deur hangen, omdat de haak niet wendbaar is. dus hangtie in de kast, geen overzicht. en door alle sjaaltjes (en dan heb ik er al heel veel weggedaan) istie hartstikke zwaar. dit vind ik wel een goed idee, alleen heb ik geen mandje. heb ik allemaal weggedaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of het echt handig is weet ik nog niet, daar kom ik de komende weken wel achter ;-)

  Ik had bij Ikea ook een hanger gezien, maar die moet je bevestigen aan de binnenkant van je kast. Bij mijn kast kan dat weer niet dus is voor hier geen optie. Daarom ben ik nu aan het zoeken naar andere optie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!