donderdag 4 oktober 2012

Klus 33 diverse dingen op mijn lappie

Vandaag niets zichtbaars voor jullie, maar wel veel gedaan. Ik moest diverse dingen doen.

  1. Verzekering van motor opzeggen (die had ik vorige week al verkocht, dus eigenlijk al een week te laat maar goed)
  2. Topic bij werken voor nieuwe levering van vlees voor de hond (zit veel meer tijd in dan me nu even lief was, maar goed het is weer geregeld)
  3. Bestelling doormailen aan de slager van alle mede BARFfers en mezelf (anders hebben we volgende weer geen vleeslevering)
  4. Mail versturen aan mijn internist, omdat mijn huisarts nog steeds gegevens mist die ze al maanden terug zou opsturen. (Al zo vaak achter heen gebeld hopen dat deze mail nu eens wat gaat doen)
Alles is weer geregeld, al is er nog steeds genoeg te doen. Voor nu vind ik het even weer genoeg.


Verwerk tijd: 120 minuten (2 uur)
Wordt je ook mijn volger? Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

3 opmerkingen:

  1. Hoi, ik ga je volgen! Morgen ben ik vrij en dan begin ik bij het begin. Gelukkig ben je pas in augustus begonnen:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nog helemaal niet zo handig met het bloggen, maar die afbeelding is dan wel weer gelukt. Je gaat op de afbeelding staan van 'een kastje per dag' click rechtermuis en kies voor 'afbeelding opslaan als..'. Sla de afbeelding op en onthoud natuurlijk waar je hem hebt opgeslagen. Dan ga je in de blog naar 'ontwerp' en kies voor 'indeling'. Dan click je op 'een gadget toevoegen' en wordt er een nieuw schermpje geopend. Kies dan voor 'afbeelding' en vervolgens op 'vanaf uw computer' en dan 'bladeren'. Zoek in je mappen naar de afbeelding en 'openen' en vervolgens 'opslaan' en dan kun je eventueel de volgorde van het rijtje nog veranderen door hem te slepen. Hopelijk snap je er wat van!! Het is een heel verhaal geworden.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!