zaterdag 22 september 2012

Het project indelen op mijn manier

Ik ben begonnen aan dit project omdat ik aangestoken werd door de blogjes van mijn vriendin Mirjam. Ik vond het zo leuk om te lezen wat ze allemaal aanpakte en ben via haar ook bij een aantal andere bloggers gaan lezen.

Inmiddels ben ik zelf bijna een maand aan het bloggen, maar ik kom er toch wel achter dat ik eigenlijk bijna net zo lang aan het bloggen ben, als aan het opruimen. Op dit moment is dat nog geen probleem, omdat ik nu nog vakantie heb, maar vanaf volgende week moet ik weer gaan werken en ben ik bang dat ik toch te weinig tijd heb om alle dagen te blijven bloggen. Ik ga de komende week dan ook even kijken wat het beste voor mij werkt. Gelukkig is dit mijn project (zoals ik Nelleke ook al eens heb zie schrijven), dus ik kan de regels van het schrijven zelf aan passen. Ik vind het wel leuk om te blijven bloggen, omdat dit een extra stimulans is om klusjes te blijven doen (te minste tot dat ik het in de vingers heb en het een automatisme gaat worden). Mijn blogjes zullen waarschijnlijk er iets anders uit gaan zien. Zo kan ik toch lekker klusjes blijven doen (ik heb liever dat ik daar wat meer tijd in stop) en toch jullie nog een beetje op de hoogte kan houden, want ik vind het heel erg leuk dat jullie mij volgen.

Dus ik ga gewoon nog even lekker verder op mijn manier. Jullie merken het van zelf komende week, dan ga ik gewoon even uitproberen wat voor mij het beste werkt ;)

5 opmerkingen:

 1. Gewoon doen wat voor je zelf goed voelt :-) Vandaag heb ik eindelijk mijn laadjeskast onder mijn bureau uitgezocht.. ik weet van mezelf als ik een blog zou gaan starten voor een kastje per dag er teveel druk op zou komen.. hoewel dat kastje per dag me wel veel geleerd heeft.. ik zeg tegenwoordig tegen mezelf per dag 1 doel. Maakt niet uit hoe groot of klein maar dat moet ik dan doen. En het werkt want ik voel me trots en vaak doe ik dan toch net iets meer haha.. succes met je aanpak ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BEDANKT Angelique. Ik doe me best en wil op dit moment zeker niet stoppen. Ik hoop op deze manier toch mijn doel te behalen.

   Verwijderen
 2. Wat goed dat je je niet uit het veld hebt laten slaan. Goed bezig! Iets minder frequent bloggen is ook goed. Wij zijn tenslotte ook allemaal druk met onze eigen kastjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Anita, uit het veld laat ik mezelf niet zo gauw slaan. Je moet alleen kijken hoe je het voor jezelf het beste kunt indelen. Ik hoop op deze manier toch mijn doelen te halen. Misschien blijf ik wel dagelijks bloggen, maar dan anders of toch iets minder vaak, maar dan het verhaal in een keer. Daar ben ik nog niet uit, maar komende weken zal ik hier wel achter komen ;-)

   Verwijderen
 3. jep, tis jouw project en jij bepaalt de regels. en het bloggen is ook een klus, naast het opruimen. voor mij is het wel vaak echt een stimulans geweest, om weer foto's te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!