donderdag 27 september 2012

Klus 27 Hobbykamer deel 5 (een mandje)

Vandaag een mandje. Deze stond onder het bureau en had ik er onderuit gehaald, omdat die bureauhoek al klaar was. Dan moet er niet nog zo'n mand onder staan die er zo uit ziet.
Om te beginnen deze kaarten, maar weer eens er tussen uit halen die moeten bij de rest van de kaarten in mijn grijze ladeblok. Oeps er zit inmiddels al zoveel in dat het allemaal niet meer past. Hoe los ik dit nou op??
Gewoon alle kerstkaarten en andere kerst knutselspullen in het ladeblokje en de overige spullen de deze mand. Alle andere spullen die er niet bij horen eruit en dat ziet het er al stukke beter uit. Het eindresultaat van de mand ;-)
Meteen dat kleine doosje er bij nemen. Hebben we dat ook gedaan. Oeps vergeten een vooraf foto te maken. Ik zal zo lekker bezig haha. De kaarten blijven allemaal in dit doosje, dan kan ik het ook nog eens terug vinden ;-)
Deze spullen gaan in mijn mooie doos, waarover ik jullie vertelde bij klus 22. Dit wordt mijn herinneringendoos. Daar mogen alle spullen in dit ik graag bewaar voor later. Dit stapeltje (voor nu te miste ik weet dat ik nog meer tegen moet komen :D)
Zo dat was de klus voor vandaag weer. Morgen weer een dag.
 
Opruimtijd: 30 minuten

Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

1 opmerking:

  1. volgens mij hoef jij de aankomende 5 jaar geen kaarten meer te kopen.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!