donderdag 13 september 2012

Klus 12 Tuin

Ja ik weet dat ik gister gezegd had dat ik weer verder zou gaan met de hobbykamer. Misschien doe ik dat straks ook nog wel even, maar mijn oog viel op iets anders, waardoor er een aantal kleine klusjes achter elkaar gedaan werden.

Ja had even een wandelingetje gemaakt met mijn hond toe ik langs het hek (aan de weg) liep zag ik een drolletje in de tuin liggen. Ik dacht ook die moet ik zo meteen even opruimen, want anders duurt het weer dagen voor dat ik er weer aan denk. (Ik loop namelijk niet dagelijks langs het hek op als we een wandelingetje maken). In de aanslag met een poepzakje om de poep op te ruimen zag ik dit.
 Oeps de graszoden ligt los hoe kan dit nu weer. Natuurlijk kan het er maar een zijn die dit veroorzaakt heeft. Ja....
 dit balletje. Lobbes is gek op zijn balletje en dat is dan ook de reden dat hij er niet meer binnen mee mag spelen, want dat balletje vliegt alle kanten op. Niet echt fijn in huis dat snappen jullie wel. Dus de bal is verbannen uit huis. Maar blijkbaar moet hij ook verbannen worden uit de tuin anders houden we geen graszoden meer over. Het gras ligt er nog maar net. Shit. Nou al het zand maar weet in het kuiltje vegen en dan de graszode er weer op even nat sproeien en de komende dagen er aan denken dat het weer gesproeid moet worden (anders kan ik het er net zo goed nu meteen al uit trekken). Hopen dat dit nog goed gaat komen.

Maar ok waar kwam ik ook al weer voor ja drolletje achter in de tuin.
 Gewapend met mijn Belloo zakje aan de slag. Oeps er liggen er nog een paar nou alles maar meteen mee nemen dan is het weg.
 En toen zag ik dit.
Ooo ja ik hoor het de buurman "mijn bomenspecialist" nog zeggen (toen de boom een paar weken terug om ging) als er nieuwe scheuten ontstaan moet je ze weg halen anders gaat de boom weer verder groeien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling we hebben hem niet voor niets weg laten halen dus hup spullen pakken zodat ik het weg kan halen.
 Mijn gereedschappen. Ja mijn hond is ook een hele makkelijk gereedschap in deze
 Zo alle groene bladjes zijn er al af. Meteen even de wortels die boven de grond zijn gekomen weg halen. Mijn ¨Lobbesmachine¨ doet het zware werk. Het enige wat ik hoef te zeggen is trekken en hij trek zich een ongeluk om de wortels eruit te trekken. Ik kan je zeggen dat had mij nooit gelukt hoor zo sterk al hij is, ben ik echt niet.
 
Na 20 minuten, vieze handen, een emmer vol wortels en groen en....
 Een heerlijke vieze toet. Zijn deze klusjes ook weer geklaard.
Handen wassen en dan even dit blogje schrijven. Maar ooo wat zie ik......
Met dat ik mijn handen aan het wassen was zie ik dit.
Dat was nou juist niet de bedoeling ja ik weet dit is een van die kleefplekken, maar ja deze heb ik pas 2 dagen geleden gedaan. Ik wil het graag ook nog even zo houden. Dus hup ook hier nog gauw even aan de slag.

Zo wil ik het graag zie  en dit kosten maar 2 minuutjes tijd. Het kijkt in ieder geval een stuk lekkerder dus vol houden zo.
  
Opruimtijd: 22 minuten

3 opmerkingen:

 1. Goed bezig zeg!!! Vooral de hobbykamer. Ik heb ook zo'n kamer moet er ook mee aan de slag maar ik krijg geen beginnetje.
  Misschien een keer een ideetje dat ik jou kom helpen en jij mij??
  Groetjes van je Zus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou je mag me zeker komen helpen hoor. Ik weet nog wel een klus waar ik erg tegen op zie. Samen gaat het vast makkelijker. Natuurlijk kom ik jou dan ook helpen wie weet steek ik je nog wel aan haha.

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!