vrijdag 21 september 2012

Klus 21 Tuin opruimen

De zomer is nu echt voor bij het is weer jassen weer, dus van buiten zitten zal niets meer komen. Nu is het nog lekker droog, dus vandaag maar eens alles weer naar binnen zetten. Laat we maar een beginnen met het schoonmaken van de schelp. Oeps bijna vergeten de foto's te maken. Dus ik was al even begonnen.
En dan alles maar naar de schuur brengen. Ook nog een ruimte die eens goed onder handen genomen moet worden, maar dat doe ik wel een andere keer. Misschien wel pas weer in het voorjaar als het weer wat lekkerder weer is

Het verschil is toch wel weer aardig te zien.
Before                                                              After   

 Before
 After
 Before
 After
Oké het blad moet nog wel weg, maar daar begin ik nu niet aan. Nee laat er iets nog maar een wat meer vallen, want anders kan ik dit klusje wel iedere dag doen. Dat heb je als je onder de bomen woont ;-)


Opruimtijd: 40 minuten

Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

2 opmerkingen:

 1. die blaadjes zijn fijn voor de egeltjes, kun je gerust laten liggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha als ik al die baaldjes laat liggen voor de egeltjes dan heb ik straks hier een heuze camping voor egeltjes hihi.

   Er blijven echt wel baaldjes liggen hoor zo lekker tussen de heg en zo.

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!