donderdag 20 september 2012

Klus 20 Pasjes

Ook vandaag doe ik maar een klein klusje. Niet omdat ik geen zin heb, maar omdat ik nog een heleboel ga doen. Gister had ik mezelf een nieuw portemonneetje gekocht. Mijn oude is toch wel aardig kapot. Kijk:


Ik heb meteen gekeken naar iets handigs. Ik las bij een andere blogger dat ze alle pasjes in bij elkaar had zitten en dan in haar tas. Dat lijkt mij ook wel handig, want hoe vaak gebruik je ze nu echt. Vaak heb ik ze helemaal niet nodig, dus waarom zou ik er dan mee gaan zeulen. Nee, ik heb me iets handigs bedacht een klein portemonneetje (die blauw geruite) waar precies mijn bankpas, medische pas, zorgverzekering en ANWBpas in passen en dan heb ik ook nog een vakje over voor geld. Plus een portemonneetje of beter gezet een sleuteltasje voor alle andere pasjes (de zwarte).
 
Handig hé. Mijn portemonneetje kan ik zelf aan zijn sleutelbos hangen als ik dat wil. Best handig wat ik neem niet altijd mijn tas mee maar wil wel een paar pasjes meenemen dus volgens mij een hele goed oplossing zo. Nou pasjes uitzoeken.
 Ringetje aan de binnenzijde van de portemonnee er uit halen en pasjes erin.
Voor elkaar. Deze kan nog wel want dat is een oude en klaar in mijn klusje.Opruimtijd: 5 minuten

Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

7 opmerkingen:

 1. Leuk, ik had vroeger ook zo'n tasje eraan tot ik met mijn niet zo slimme hoofd mijn sleutel was vergeten uit de voordeur te halen... Resultaat alles was weg :( Dus vergeet de sleutel niet ;)

  p.s Leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou gelukkig ga ik nooit weg zonder mijn sleutels dus dan moet goed komen TOCH?? Ik hoop het maar anders moet ik toch weer over op de oude :(

   Verwijderen
  2. Gewoon niet zo'n chaotisch hoofd hebben als ik... dan komt alles goed ;-)

   Verwijderen
  3. HAHA dat ik zeker ook de reden dat je nu hier 3x de zelfde tekst neer zet. HAHA.

   Maar ook in mijn hoofd is het regelmatig chaotisch hoor ;-)

   Verwijderen
  4. Haha ziet het nu pas.. volgens mij komt dat omdat ik via mijn tel dat bericht stuurde ;-)

   Verwijderen
 2. Lekker he, af en toe zo'n klein klusje? Geeft net zo veel voldoening als een grote. Bijna dan... ;) goed bezig mop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou dit was even ene klein klusje thuis, maar ben de hele middag druk geweest bij mijn zus. Ik geloof wel dat ik haar een klein beetje heb aangestoken. ;)

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!