maandag 24 september 2012

Klus 24 Hobbykamer deel 4 (Witte kastje en bureauhoek schoonmaken)

En weer een uurtje in mijn hobbykamer door gebracht, maar er begint schot in te komen moet ik zeggen.

Mijn bureauhoek is schoon en opgeruimd heerlijk. Na ruim een jaar niet achter dat bureau gezetten te hebben, heb ik nu gewoon weer zit om creatief te zijn. Dat moet toch nog even wachten deze week weer aan het werk en andere dingen waar ik mee bezig moet zijn. Aangezien ik ook graag mijn project door wil zetten, zal deze week niets van mijn hobby te recht komen. Maar goed ik ben al lang blij zat dat ik weer iets achter mijn bureautje kan doen.

Ik was begonnen met mijn witte kastje. Hier hoefde ik niet zo heel veel aan te doen, want 3 lades waren al leeg. Ik had ik blijkbaar ruim een jaar geleden al gedaan, om hier alle kaarten op te kunnen bergen. Dat heb ik nu niet meer nodig, want ik heb dat weer veranderd. Haha niets is zo veranderlijk als de mens. Dus alles eruit en niets meer er in. Nee hier heb ik weer een andere bestemming voor in gedachten. Dat gaan jullie ook nog niet.
De gordijnspullen moeten bij de rest van de gordijnspullen
De kaarten in de kast bij de andere spullen. Zo deze is kast is weer leeg. Daarna alles nog even goed schoonmaken en dan is dit het eindresultaat.
Ik ben er helemaal happy mee.

Helaas om de een of andere reden wilde niet alle foto's uploaden. Dus dat zal ik morgen nog een keer proberen dan kunnen jullie het eindresultaat te minste ook zien.


Opruimtijd: 60 minuten

Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

2 opmerkingen:

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!