woensdag 19 september 2012

Klus 19 Onder de trap

Zondag had ik al één mandje onder te trap gedaan, gister het andere mandje, dus was vandaag de rest aan de beurt.
Eerst alles er maar eens onderuit. Ooo ja deze lagen er ook nog om er wat mee te doen. Dus maar even op mijn lijst zetten, zodat ik het niet vergeet.
Ze mogen voor nu gewoon weer even terug, maar het is de bedoeling dat ze gewoon weer hier op de trap komen te liggen.
Deze kunnen ook gewoon er weer onder. Het statief past niet in de kast bij de fotocamara's dus hier ligt hij goed. De dozen van de Wii zijn door manlief bewaar dus laat maar even liggen dan.
 
Deze mandjes kunnen er ook gewoon weer onder. In het kleine mandje zit speelgoed voor de kinderen. Ze weten altijd precies als ze bij Conny komen mogen ze het mandje gewoon pakken en lekker mee gaan spelen. Inmiddels is er uitbreiding gekomen we hebben nu ook een blokkendoos (de ronde ton), die gaan dus zeker niet weg.
 
 
 En dan maar eens aan het uitzoeken...
De voetbalclub is er weer blij mee. Veel kan er zo weg. De map moet nog een goed uitgezocht gaan worden, daar heb ik nu de rust niet voor. Ik zet hem even op mijn lijstje, dat komt nog aan de buurt.

En wat zit er in deze tas?
Ooo ja de cadeautjes van een vriendin die ze tijdens een high tea (hier in huis) had gekregen van ons. Ze was ze vergeten mee te nemen naar huis. Die staan hier inmiddels ook al weer ruim een jaar als het er geen 2 zijn. De eerst volgende keer als ik haar weer zie dit maar een afgeven aan haar. Ik vraag me af of ze het zelf nog weet.

Deze boeken ook maar eens uitzoeken, want wat doen ik nog met mijn studieboeken? Niets. Meteen maar even kijken of er nog een paar op bol.com kunnen. Ik zet ze allemaal voor 5 euro erop en dan zien we wel. Als de boeken niet binnen een jaar verkocht zijn gaan ze gewoon weg. Naar de kringloop of zo.
De overige boeken gaan nu meteen. Die kan ik niet verkopen op bol.com 

4 laptoptassen is wel een beetje overdreven hé. Na goed inspecteren komen we er al achter dat er bij één de rits kapot is die kan dus gewoon wel (of iemand moet er nog heil in zien ik in ieder geval niet meer. Ik zal hem nog even bewaren voor iemand anders misschien??)
De andere vind manlief niet fijn dus daar moet ik dan ook nog maar eens naar kijken wat ik daar dan mee wil doen. Hij gaat niet meer onder de trap te minste. Nummer 3 gaan mee naar de zaak, dus blijft en gelukkig nog maar een over.

En dan deze stapel dvd's. Eerst maar een kijken op het internet of ik daar geen andere oplossing voor kan bedenken. Dit neemt natuurlijk wel veel ruimte in beslag. Ik had al bij één van de andere bloggers gezien dat ze cd in een verzamelmap stopte met hoesje en al. Misschien is er ook wel zoiets voor dvd? Dus maar even surfen op het net. Dit kom ik tegen niet helemaal wat ik wil.


Misschien moet ik daar nog maar even over nadenken en bekijken hoe ik dat het beste kan doen. Ik heb al wel iets in mijn hoofd, maar ja nu moet het ook nog bestaan. Dat wordt vervolgt. De dvd's gaan nu gewoon weer even onder de trap.
 Sleutels waarvan zouden deze dan zijn? Ik kan het niet zeggen en manlief weet het ook zo even niet. Toch maar bewaren je weet nooit, maar dan wel gewoon bij de andere sleutels. 
Deze kunnen weg. Ik zou niet weten waarvoor het is. De stiftjes mogen bij de andere vriendjes niet hier dus.

 En ook hier wordt de voetbalclub weer blij van. Dit gaat allemaal de papierbak in.
 Dit nog even uitzoeken.
Zo, alles uitgezocht. Nu nog even onder de trap goed schoonmaken en het kan weer terug. Zo ziet er al weer stukke beter uit. Oké linksachter in moet nog weg, maar dat staan nu even hier geparkeerd.


Opruimtijd: ?
Helaas weer ik niet meer precies hoeveel tijd ik hier aan besteed heb omdat het in een aantal etappes gegaan is. Ik gok op ruim een uur.


Ik vind het leuk als je me volgt, maar gewoon een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

1 opmerking:

Ik vind het leuk om je reactie te lezen ook al geeft ik niet altijd een reactie terug. (Alle vragen de gesteld worden beantwoord ik sowieso). Bedankt voor je bericht!